Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft 1.17 patch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Firelord bayaa hoş bi model ama alchemistin ogresi eskiden mordu çok daha küsel gözüküyodu da naapalım...onun dışında bu hero eklemeler ve yapılan değişiklikler bayaa iyi olmuş özellikle editörcüler içinn...zati şu lightning effect dağıttı beni ulen neler yapılır onla, gaz oldum bak...
Sosyal ağlarda paylaş

Battle nette 4 realm var northerend (europe) kalimdor (asia) gibi bide Westfall var ordada yeni patchlerin testleri yapiliyo ladderi yok. bu durumda sadece abttle nete ozel oluyo ha cok isterseniz postlarim buraya filei ama isinize yaramaz cracki yok cunki....

Bi dakka cok ayip Arcane sen yoksa Battle netten cekemiyomusun? nit nit nit[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

incernationa dikat cekerim 2. levelda daha dmglar:
2 4 8 16 32 64 128 256 ?!? ne dir boyle dmg vurulurmu 10 vurusta mountain giant alirsin asagi bide patlar ustune okuz gibi Heroda yer bu velet deli gibi.

Lawa Spawn lari da abarti geldi bana turtle rock kes base onundeki 3 creepi sonra dal 5 lawa spawnla ohhhh mis. Ayni sey lost tepmle hatta coook daha etkili olur orda.

Goblin alcinda dmg ve kendini boostliyan skilli birlesince yapicagi etkisi dusunun acid flaskda ayri deli bir skill.

Bu iki hero bence vazgecilmezlerden olucaklar.

ben su anda Fire lordla rush yapiyorum yanina grunt veya archer alip herseyi yiyosun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bırakın ya lawa spawn'ı soulburn her derde deva:

Soul Burn

Wreaths an enemy unit in magical flames which cause damage over time, prevent the casting of spells, and reduce attack damage by 50%.

Nerdeyse bi storm bolt kadar damage veriyo + silence + attack damage yarılıyo. Eoueh oha yani bi de 85 mana. Bununla çok güzel MK veya warden kesilir banish'le de hoş kombosu olur :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...