Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dil kursu(Rusça)

Asgard

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
selamlar arkadaşlar;
rusca kursuna ben daha önce gidip eğitim almıştım.iki ayrı kursa gıttım bırtanesıne katıldım 1 ay devam ettım ama ogretmen cok basarılı bırı degıldı.8 kısı baslamıstık ama sınfı daha basında yarıyarıya dustu...cok duzensız bır ogretmendı daha kendısı grammer anlatırken sureklı bırseyelere bakıyordu..ama dedım ya cok sıkıcı verımsız bır egıtımdı...neyse sonra arastırma yaptık just english adında rusca dersleri veren başka bir kurs bulduk anlştık fiyatta oraya gidip henüz yeni başlamış bir gruba dahil olduk.aynı kitabı kullanıyorlarmış yani kitap konusunda sorun yaşamadık ama başladığımız grup henız yaklasık 20 ders almıslarken bizden daha ıyıy ogrenmıslerdı.biz şunun farkına vardık ki henuz alfabeyı bıle tamamen öğrenememişiz bunu diğer gittiğimiz kursta farkettik.yani uzatmanın anlamı gereği yok oldukca basarılı bir öğretmen vardı türkçeyi çok iyi bilen rus bir öğretmen vardı.çok ama çok memnun olarak orada eğitimimizi tamamladık.ve uzun sure devam ettik...burada öğretmen faktörü çok önemli.türk olmaması türkçeyi çok iyi bilmesi oldukça iyi bir şanstı.ekstra konusma dersleride vardı.yani öğrenerek ayrıldık.diğer kursun adını yazmak istemedim, ama adı zaten bazı arkadaslar kurs ararken yazmıslar.bu arada rus kultur merkezinide araştırmıştık .konsoloslukla alakası yok.tamamen bağımsız sadece adını kullanıyorlarmış. bunu neredn biliyorum çünkü rus dil olimpiyatlarına orada katılmıştık...pek birşeye de benzemiyordu...neyse just english rusca konusunda tercıh edebılrısınız.herhangi bir sorunla karsılasmadık.ummdugumzdan cok daha ıyı bir kurummmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...