aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 guzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 zaten ipad amerikada cocuklara yonelik en cok beklenen hediyelerden biri haline gelmis, o yuzden xmas doneminde tum tablet satislarinin tavan yapmasi bekleniyor. dell o yuzden streak'i yetistirmek icin deli gibi cirpiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu sezon her dizide birilerinin elinde ipad var, boyle reklam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gossip girl, dr phil ve oprah izlersen oyle gelir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ucunude izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 off, hic eglenceli degilsin sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 eglenceye zaman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şu ipad ilk çıktığında hede hödö demiştim de şimdi çok sempatik ve lazım bişeymiş gibi gelmeye başladı :D geçen gün burda (uk'deyim kısa bir süredir) trenin birinde gördüm defter gibi deri kaplamalı bişeyin içine koymuş hanım kızımız haritalara falan bakıyordu gpsli mpsli güzel şeyler vardı ekranda nası özendim allah bilir ben ise o sırada dslr ile tren haritasının fotoğrafını çekip aktarmalarda o fotoğrafa zoom yapıyordum :D acaba klavyesi nasıl oluyor, not tutmak, blog yazmak, sosyal network blablaları için pratik midir. Tam gezgin aleti valla bi interrail'a çıkmadan edinmek istiyorum. Bakalım başka başka tabletler de çıkıyor iyi güzel. Bu blackberry tanıtımda direkt ipad'in eksiklerine abanmış ve iyi yanlarına da biz de böyleyiz yahu demek istemiş, multitasking, flash vs. derken application olayı da iyi rahat ol falan... netbook da çok ufak ama açıyosun ediyosun bilgisayar gibi oluyor neticede, tabletler ise adeta dergi okur defter tutar gibi daha sıradan bir şekilde karışabilir gündelik hayata sanki nası diyeyim işte.. kem küm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://ipad3gwifi.info/wp-content/uploads/2010/02/ipad_keyboard_dock_11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 e o aparatı taşıyıp açıp kurana kadar da netbook gene daha mantıklı geliyor şimdi :D kendi klavyesini diyorum ben rahat mı acaba o değil de ben hala dokunmatik olaylara geçmedim ondan soruyorum böyle sorular dsf çok geri kaldım galiba mobil teknoloji olayında :| tek bahanem de şey, evde internet sürekli açık zaten, eh dışardayken bir uzak kalıyorum iyi oluyor. Kitap okuduğum tek yer yolculuklar ve tuvalet zaten :D korkuyorum yani cebime böyle bişi koymaktan. Nefsimi terbiye edemedim yeni çağa uygun olarak. Vah bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kurmak ne abi, klavye zaten ipad kadar, incecik, masaya koyup ustune ipadi koyuyosun, yoksa uzun yazi yazamazsin rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hmm valla 2 satırda ikna ettin olabilir gerçekten :D ne kadar bu aletler şimdi ya? TL cinsinden 4 rakamlı olmamalı dsf 2011'de falan düşer ayağa heralde o zamana anca alırım ben de zaten yurdumun devlet kampüsünde çıkartsan bunu pembe köpek gezdiriyor gibi ilgi toplamak mümkün sdf insanların bi alışması lazım ben böyle diyorum da ipad görünce ben de bakıyorum baya göz ucuyla o kimseye sdf barzoyuz nitekim böyle yeni şeylere karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 BB'yi takdir ediyorum , taklit etmiyor çzgün şeyler yapıyor demişl bir arkadaş , ona takıldım biraz. Şimdi bu cihazlar ipad'in türevleri değilse nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 aquila said: kurmak ne abi, klavye zaten ipad kadar, incecik, masaya koyup ustune ipadi koyuyosun, yoksa uzun yazi yazamazsin rahat. ipad'den de çok daha hafif. bunuda eklemek lazım. ama çok kullanışsız bi' klavye o ayrı. ofiste (şu an) kullandığım klavye o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 tablet turevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kath said: BB'yi takdir ediyorum , taklit etmiyor çzgün şeyler yapıyor demişl bir arkadaş , ona takıldım biraz. Şimdi bu cihazlar ipad'in türevleri değilse nedir ? ipad türevleri dediğin şey tablet pc mantığı zaten. bu mantıkla ipad'de bi türev ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 BiTcH_oFBaT said: ama çok kullanışsız bi' klavye o ayrı. ofiste (şu an) kullandığım klavye o. konusu acilmisken sorayim. o klavye macbook klavyesinin aynisi gibi duruyor, senin kullanissiz dedigin her iki klavye icin mi yoksa bu klavye'yi ayrica kullanissiz kilan bir faktor mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi şimdi laptopların klavyesini kabul edilebilir görüyosun, num pad'siz olur diyorsun zaten ama masaüstü için num pad'siz klavye kullanışsız geliyor bana. Home, End, Pg dw, up filan olmayan masaüstü klavye bana saçma geliyor. Bunu almışlar o yüzden kullanıyorum ama kurgu programlarında ya da ae de filan cidden ins'i filan arıyorum. Ama sırf yazı yazmak için ya da bu tip şeylerle uğraşmayan biri için ideal laptop klavyesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 e onun numpadlisi de var ki =) ama demek istedigini anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 evet var, ama var işte sadece :D imac'den default bu çıkıyor sanırsam. kutusunda öyle gördüm en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 satın alırken configure edebiliyosun ve orda numpadli klavyeyi fark odemeden secebiliyorsun. configure etmezsen tabi default olarak numpadsiz geliyor imacle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 su tabletleri ne zaman bir kagıda veyahut deftere yaziyormus gibi yapabilirlerse o zaman alcam. nihai fantazimde tablet ile ms OneNote kullanmak. Bu öyle über bir yazılım ki müthiş ötesi, ama işte üstüne bişi yazamayınca notebookların fln tam avantajını kullanamıyorsun. Okulda notumu tutarken orda hocanın slaytından gösterdigi şemayı direk ekliim mesela sonra ok çıkarayım bu buymuş diyeyim. Veya not tutarken nette gerekli bir resmi linki çat diye yapıştırabileyim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 gigabyte'ın falan tablet notebookları var. onlar işni görür bu kounda. viliv s10 var mesela. benim param olsa distr. alırdım viliv'in. oldukça başarılı bir ürün s10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 alet çok güzel de benim de paramın olması lazimmiş :D bin dollar diyor amcalar. Bayagi bi kargo da biner buna bide gümrükte vergisini ödiyecen. 1400e dollara gelir heralde anca türkiyeye ki fahiş bir fiyat oluyor o zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 toggie said: satın alırken configure edebiliyosun ve orda numpadli klavyeyi fark odemeden secebiliyorsun. configure etmezsen tabi default olarak numpadsiz geliyor imacle. alet alınırken burda değildim, ben işe girmeden önce almışlar. Yoksa müdahele ederdim direk o işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar