Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackberry Playbook Tablet

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

şu ipad ilk çıktığında hede hödö demiştim de şimdi çok sempatik ve lazım bişeymiş gibi gelmeye başladı :D

geçen gün burda (uk'deyim kısa bir süredir) trenin birinde gördüm defter gibi deri kaplamalı bişeyin içine koymuş hanım kızımız haritalara falan bakıyordu gpsli mpsli güzel şeyler vardı ekranda nası özendim allah bilir ben ise o sırada dslr ile tren haritasının fotoğrafını çekip aktarmalarda o fotoğrafa zoom yapıyordum :D

acaba klavyesi nasıl oluyor, not tutmak, blog yazmak, sosyal network blablaları için pratik midir. Tam gezgin aleti valla bi interrail'a çıkmadan edinmek istiyorum.

Bakalım başka başka tabletler de çıkıyor iyi güzel. Bu blackberry tanıtımda direkt ipad'in eksiklerine abanmış ve iyi yanlarına da biz de böyleyiz yahu demek istemiş, multitasking, flash vs. derken application olayı da iyi rahat ol falan...

netbook da çok ufak ama açıyosun ediyosun bilgisayar gibi oluyor neticede, tabletler ise adeta dergi okur defter tutar gibi daha sıradan bir şekilde karışabilir gündelik hayata sanki nası diyeyim işte.. kem küm
Sosyal ağlarda paylaş

e o aparatı taşıyıp açıp kurana kadar da netbook gene daha mantıklı geliyor şimdi :D
kendi klavyesini diyorum ben rahat mı acaba

o değil de ben hala dokunmatik olaylara geçmedim ondan soruyorum böyle sorular dsf çok geri kaldım galiba mobil teknoloji olayında :|

tek bahanem de şey, evde internet sürekli açık zaten, eh dışardayken bir uzak kalıyorum iyi oluyor. Kitap okuduğum tek yer yolculuklar ve tuvalet zaten :D korkuyorum yani cebime böyle bişi koymaktan. Nefsimi terbiye edemedim yeni çağa uygun olarak. Vah bana :(
Sosyal ağlarda paylaş

hmm
valla 2 satırda ikna ettin
olabilir gerçekten :D

ne kadar bu aletler şimdi ya? TL cinsinden 4 rakamlı olmamalı dsf
2011'de falan düşer ayağa heralde o zamana anca alırım ben de

zaten yurdumun devlet kampüsünde çıkartsan bunu pembe köpek gezdiriyor gibi ilgi toplamak mümkün sdf insanların bi alışması lazım
ben böyle diyorum da ipad görünce ben de bakıyorum baya göz ucuyla o kimseye sdf barzoyuz nitekim böyle yeni şeylere karşı
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi laptopların klavyesini kabul edilebilir görüyosun, num pad'siz olur diyorsun zaten ama masaüstü için num pad'siz klavye kullanışsız geliyor bana. Home, End, Pg dw, up filan olmayan masaüstü klavye bana saçma geliyor. Bunu almışlar o yüzden kullanıyorum ama kurgu programlarında ya da ae de filan cidden ins'i filan arıyorum. Ama sırf yazı yazmak için ya da bu tip şeylerle uğraşmayan biri için ideal laptop klavyesi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

su tabletleri ne zaman bir kagıda veyahut deftere yaziyormus gibi yapabilirlerse o zaman alcam.

nihai fantazimde tablet ile ms OneNote kullanmak. Bu öyle über bir yazılım ki müthiş ötesi, ama işte üstüne bişi yazamayınca notebookların fln tam avantajını kullanamıyorsun.

Okulda notumu tutarken orda hocanın slaytından gösterdigi şemayı direk ekliim mesela sonra ok çıkarayım bu buymuş diyeyim. Veya not tutarken nette gerekli bir resmi linki çat diye yapıştırabileyim oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...