Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://www.posemaniacs.com Referans alcak bişeyler ararken burayı buldum. Bayağa faydalı bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vaay anatomi calismislar, ama bazi pozisyonlardan rahatsiz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 3d model yapmışlar ama bana sorarsanız gerçek model etkisi yok bunlarda. Ama kas olayı hoş olmuş, işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glorius Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Poz olarak kullanılabilir fakat bence fotoğraflardan bakarak çizmek en yararlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yani gerçeğine bakıp çizmek daha da iyi de :D imkan meselesi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar