inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Selam arkadaşlar Türkiye StarCraft Ligi (TSL) olarak bünyemize commentator ve streamer alımı başlamıştır.Yapmanız gereken tek şey aşağıda verdiğim adres üzerinden başvurunuzu yapmak ve test yayınlarına katılmak. Battle net mail:[email protected] (ayrıca messenger) Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 1907 mailli biritle muhatap olmam sor1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Vaktim olsa başvururdum çok eğlenceli bir iş. Yeteneği olan arkadaşlardan güzel streamler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 commentator olarak katılabilirim, beni tanıyor zaten birçok caster da, duruma göre ihtiyaç olur mu bilmiyorum geçende de raxın streaminde birkaç saat yayın yaptık zaten eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 olabilir eklerim birazdan konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 caster olurum.bilen biliyor şu durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar