Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patilerin 2004-OSYS sonucları icin tıklayınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hram hrum ben ingilizce alayım genede okulda ingilizce gördük yamuğa gelmeyeyim sonra hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
FİZİK

tavan puanı benim olacak fiziğin :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
said:
HainPanda, 19 Ağustos 2004 11:35 tarihinde demiş ki:
edirneli olcaklar kimler söleyin bakem sıra sıra..

*!parmak kaldırır*[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Hmm yanaş bakiim sen şöle :D gelde gesdiirim sana oraları biras kayıt tarihine gitçein zamanı söle sana oranın en güsel yerlerini dolaştıriim. ziyadesiyle memnun kalacaına emin ol. edirne güsel memlekettir. ben bi senedir ordayım gerçi daha 6 senem falan var heralde gesmekten okumuos umarım sonun benim gibi olmas.. :)
Mesaj tarihi:
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN FAKÜLTESİ
İSTATİSTİK-327 puan[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
317 EA %7.73 ile
İSTANBUL ÜNİ İŞLETME

tey tey....[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 19 Ağustos 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
Ankara Hacettepe Fizik Mühendisliği
var mı başka hacetttepe ?

Ben hacettepe Ele Elo 2. sınıfa geçtim istersen gittiğin bölümü tasvir ediyim istiyorsan pm den msj at[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 19 Ağustos 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...