PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ[signature][hline]Yaşasın Bambular...
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 jacabo kardeş demek sende edirneli oldun ha, gelde gesdiirim san oraları.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Edirne yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan... :p
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İstanbulun gözünü seviyim be[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ankara Hacettepe Fizik Mühendisliği var mı başka hacetttepe ?[signature][hline]Haplo
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 elderon sendemi edirne? hangi bölüm bakam..?
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 istanbul üni. işletme (ing)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ODTÜ'lü aranıyor...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 itü deniz teknolojileri müh. *!yatay geçiş kasacaaam diye haykırır*[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: jankis, 19 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki: itü deniz teknolojileri müh. *!yatay geçiş kasacaaam diye haykırır* yanındayım :) edit:yani yatay geçiş konusunda :p aynı kampüste olursak bişeyler yaparız artık hehe [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Ağustos 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ardeth ve jankis bana kalırsa yata geçişten çok bölümünüze ısınmaya bakın :D gittim gördüm =)[signature][hline]kronik yorgun
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 silphatos fakülteme düşmüşsün sana bi oryantasyon yaparız artık :P[signature][hline]kronik yorgun
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: jankis, 19 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki: itü deniz teknolojileri müh. *!yatay geçiş kasacaaam diye haykırır* arkadasımda orayı tutturdu oda gemı ınsaat a gecıs ıın kascam dıyor :p tebrıkler bu arada[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bilkent Endüstri gelmiş oleeey[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fizban, 19 Ağustos 2004 11:27 tarihinde demiş ki: itü kimya müh. kazanmış sly-can. ahan da iyi olmuş boğaziçi kimya olcak diye üçbuçuk atıyodu ahaha[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: chrounos, 19 Ağustos 2004 11:24 tarihinde demiş ki: ardeth ve jankis bana kalırsa yata geçişten çok bölümünüze ısınmaya bakın :D gittim gördüm =) ben 3 hafta önce aldım matematik kitabını çalışmaya başladım bilede olayın güzel tarafı bizim okulun son senesi konuların tıpatıp aynısını işemiştik :p Eğer bölümdeki hocaların mantığını anlayabilirsem belki bir ihtimal olur yoksa kendi bölümümde kalırım sorun değil hehe bütün sülalede bir kimya veya bioloji temelli olmayan ben olurum :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 nerden aldın mat kitabını ben de alayım :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Eraq, 19 Ağustos 2004 10:36 tarihinde demiş ki: SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ehe bi çaylak daha geldi :) ben nihayet 3. sınıf oldum (4. senem bitti gerçi :P)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 üniversiteden bir arkadaşım aldı yazın sende gidip alabilirsin ama öğrencisi olmadığın için daha pahalı olabilir tanıdığın biri varsa söyle alsın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 itüdede ingilizce matematik ama fizik türkçe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bi öneri mühendislik kazananlar acilen fonksiyonlar+limit+türev çalışmaya başlayın :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hepsini zaten beynimize tıktılar lise3de hiç sorunum yok o konuda tekrar ediyorum şimdi :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 edirneli olcaklar kimler söleyin bakem sıra sıra..
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ başbakan olacam paticik ilçesi kurduracam :)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Öne çıkan mesajlar