Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patilerin 2004-OSYS sonucları icin tıklayınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstanbulun gözünü seviyim be[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 19 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki:
itü deniz teknolojileri müh.

*!yatay geçiş kasacaaam diye haykırır*

yanındayım :)

edit:yani yatay geçiş konusunda :p aynı kampüste olursak bişeyler yaparız artık hehe
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Ağustos 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 19 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki:
itü deniz teknolojileri müh.

*!yatay geçiş kasacaaam diye haykırır*

arkadasımda orayı tutturdu oda gemı ınsaat a gecıs ıın kascam dıyor :p
tebrıkler bu arada[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
fizban, 19 Ağustos 2004 11:27 tarihinde demiş ki:
itü kimya müh. kazanmış sly-can.

ahan da iyi olmuş boğaziçi kimya olcak diye üçbuçuk atıyodu ahaha[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
chrounos, 19 Ağustos 2004 11:24 tarihinde demiş ki:
ardeth ve jankis bana kalırsa yata geçişten çok bölümünüze ısınmaya bakın :D

gittim gördüm =)

ben 3 hafta önce aldım matematik kitabını çalışmaya başladım bilede olayın güzel tarafı bizim okulun son senesi konuların tıpatıp aynısını işemiştik :p Eğer bölümdeki hocaların mantığını anlayabilirsem belki bir ihtimal olur yoksa kendi bölümümde kalırım sorun değil hehe bütün sülalede bir kimya veya bioloji temelli olmayan ben olurum :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Eraq, 19 Ağustos 2004 10:36 tarihinde demiş ki:
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

ehe bi çaylak daha geldi :) ben nihayet 3. sınıf oldum
(4. senem bitti gerçi :P)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
üniversiteden bir arkadaşım aldı yazın sende gidip alabilirsin ama öğrencisi olmadığın için daha pahalı olabilir tanıdığın biri varsa söyle alsın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
itüdede ingilizce matematik ama fizik türkçe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hepsini zaten beynimize tıktılar lise3de hiç sorunum yok o konuda tekrar ediyorum şimdi :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

başbakan olacam paticik ilçesi kurduracam :)[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
  • Yeni Oluştur...