Aven Vox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Core 2 Duo E6XXX 4MB L2 Cache modelleri öncelikli 2nci el C2D işlemci(fanlı) ve 17 inch veya üzeri LCD Monitör arıyorum. Ürünlerini deneme imkanı sunan arkadaşlara öncelik tanıyacağım. (sadece İstanbul içi) Fiyat tekliflerinizi , ürün fotograğrafları ile birlikte gönderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 E4600 var elimde satılık.2880mhz de kullanıyorum stock fan ile, ses de yok makinayı 3 günde bir resetliyorum hiç sorun çıkarmadı. cidden çok başarılı bir cpu.sıcaklık değerleri starcraft 2 ful ayarlar açık oynarken alt tab yapıp alınmıştır. donanimhaber.com da 100-110 dan gidiyor. 80tl ye satıyorum. resim Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 E8200 işlemci, philips 190cw lcd ekranım var. Fiyat bilmiyorum almak istersen piyasa araştırması yaparız İkisi de çatır çatır çalışıyor zaten elimdeki pc yi upgrade etme hevesindeyim parçalar çıkarsa elimden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amcikaqiula Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik siksik sik sik sik sik sik sik sik sik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 e6700 islemci 19" samsung lcd 300 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 19inc sıfır aldım. Güvenemedim 2nci eline. E6600 de 2nci el kadiköy'den... Neyse çok sağolun arkadaşlar teklifler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 uzun zamandır intel kullanmıyorum meraktan soruyorum o ss deki sıcaklık cok degilmi? Bende amd phenom 2 x2 550 var,max 40 dereceyi gordu(age of conan,sc 2,gta 4 vs) en cok kasan oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar