bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 yok yaa bütün terasa pislemiş... kedi temiz bi canlı bile olsa benim ev ark.ın baktıı kedi ne derece temiz olur ki.. çekmeyen bilemez. o derece yani.[hline]*if love was red then she was colorblind*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 müzik falan dinlet seviyorlar :) eşlik bile ediyorlar benimki öyle :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ahahaha muhabbet kusu orkestrası kursanıza[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 su içtim die bi topic wardı onu hatırladım bunu gorunce birden. ee kardeşim ee ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: bega, 09 May 2003 18:14 tarihinde demiş ki: yok yaa bütün terasa pislemiş... kedi temiz bi canlı bile olsa benim ev ark.ın baktıı kedi ne derece temiz olur ki.. çekmeyen bilemez. o derece yani.[hline]*if love was red then she was colorblind* terasa uygun bi yere genis bi kutu icinde temiz ince kum koydunuz mu ? eger kum bulamzsa gider bir paspas filan arar bulur onun uzerine yapar ya da yaptiktan sonra onunla ustunu ortmeye calisir. kedi burnu hassastir hic hoslanmaz kokusundan. bi kum ayarlayin hayvana.[hline]www.mizzah.com
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 metal aç deliriyorlar dıdıdıdııdıd :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 haha metal cekım bakayım ne olacka cosacaklar herhalde[hline]Arqas E-Mail:[email protected] İcq:730402
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Buldum bı yer ıran cınsıne 250 dolar ıstıyor 200 e bırakırsa hemen alıcam,butun malzemelrı evde hazır beklıyor.tek eksık kedı.Tek korkum cok tuy dokmeleri.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 cok tuy dokecek. alirsin bi firca tuy dokme zamaninda fircalarsin dort kose olur. bi de bizimki elektrik supurgesinden cok hoslaniyor. temizlige baslayinca yanasiyo guvenli bir mesafeye. cesit cesit sekil ve hareket yapiyo yanastirsin diye. hem korkuyo hem istiyo. bir emdiriyorum bunun tuyleri dusuk emis gucunde ohhhh ondan iyisi yok. yaw ne 200 dolari git kap bi kedi sokaktan zaten sokaktaki kediler bakilmayip atilan cins yavrularin bilmemkacinci nesil melezleri her renk her sekil var. ayni sey kedi dedigin.[hline]www.mizzah.com
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ya ılk kez bı kedı alıcam,almısken soyle guzel bısey ıstıyorum.Iranlar asırı sırın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yeterince sevilen her kedi cok sirin olur. bana artik benimki dunyanin en sirini gibi geliyo. sevdikce parliyo kerata. kap bi tekir sokaktan yavru. hem birini kurtarmis olursun, hem elinde buyur, hem 200 dolari hayvanin baska ihtiyaclarina harcarsin, hem de iran irak kedisinden HICBIR farki olmaz. sevgi ve eglence, varyete mevhumlari acisindan. erkek kedi alirsan zaten belli bir olgunluga erisince hepsi kucuk sirin kaplanlar gibi oluyo topcuk gibi, boyle biyiklari filan cok yakisikli oluyor.[hline]www.mizzah.com
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Absolut, 09 May 2003 17:44 tarihinde demiş ki: Hayatta en korktuğum hayvan kuştur. Allah korusun uçarken cırk diye bir dalsa gözüne adamın anında bakarkör olur insan. eheh çok fazla Hitchcock filmi izlemişsin galiba :-P neyse o kadar korkuyosan onlardan bi gözlük takarsın olur biter, cama yapışırlar saldırdıklarında ki zaten muhabbet kuşları parmak gagalamaktan başka bişi yapmıyorlar :-) :D :-P[hline]®©
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Benım bır muhabbet kusum vardı, bırgun bır ısırdı resmen 5 dk boyunca kanı durduramadım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 seninki abarmis. bizimkiler de kizinca isirirlardi ama cok isirmazlardi. zaten biz de hayvanlarin oz benliklerine gayet saygili davranirdik. vlibüc diyip bi ufak gaga atarlardi yalniz. sevimli hayvanlardi zibidiler yaaaaaa.[hline]www.mizzah.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 simdi bu topicin acilmasina neden olan muhabbet kuslari su saati itibariyle coktan caak cuuuuk diye anirmaya baslamistir bile.[hline]www.mizzah.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bi de bizim denyo erkek - ki mavisti adi - icabinda saat gece 1.5 ta kapkaranlik odada ortu altinda iken ve etrafda onu killandiracak hic kus sesi yokken oterdi.[hline]www.mizzah.com
someone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 benim ilkokulda papağanım vardı annem yıkarken banyonun penceresinden kaçırdı sonra köpek aldık, baya bi sene ölmedi, rekor kırdı, sonra otobüs ezdi sonra muhabbet kuşu aldık 2 tane tatile çıktığımızda kapıcıya emanet ettik, bi geldik aç bırakmış dangoz adam ölmüş 2side sonra 1 tane daha aldık, onuda temizlikçi ceyranda bırakmış, o da öldü soğuktan en son aldığım muhabbet kuşunuda sivrisinek yada değişik bi böcek sokmuş, kuş şişti şişti patladı öldü artık hayvan almaya korkuyorum ama yakında labrador cinsi köpek alıcaz, şimdiden allah rahmet eylesin.
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 of su konuları hatırlatma benımde ufak 1-2 aylık kopegim vardı annem asagı ındırmıs (tasmasız) bahcede dolasırken o sıra bır araba gecıyormus altına atlamıs beynı patlamıstı offfffffff ya sinirlerim bozuldu pfffff[hline]Arqas Staff [GM Nico] Email: [email protected] | Icq: 730402
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: someone, 11 May 2003 00:34 tarihinde demiş ki: benim ilkokulda papağanım vardı annem yıkarken banyonun penceresinden kaçırdı sonra köpek aldık, baya bi sene ölmedi, rekor kırdı, sonra otobüs ezdi sonra muhabbet kuşu aldık 2 tane tatile çıktığımızda kapıcıya emanet ettik, bi geldik aç bırakmış dangoz adam ölmüş 2side sonra 1 tane daha aldık, onuda temizlikçi ceyranda bırakmış, o da öldü soğuktan en son aldığım muhabbet kuşunuda sivrisinek yada değişik bi böcek sokmuş, kuş şişti şişti patladı öldü artık hayvan almaya korkuyorum ama yakında labrador cinsi köpek alıcaz, şimdiden allah rahmet eylesin. sevip iyi bakmazsaniz sevmeyene emanet ederseniz, ailenin bir bireyi degil de "kucuk hayvan" statusuyle bakarsaniz olacagi odur.[hline]www.mizzah.com
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: someone, 11 May 2003 00:34 tarihinde demiş ki: benim ilkokulda papağanım vardı annem yıkarken banyonun penceresinden kaçırdı sonra köpek aldık, baya bi sene ölmedi, rekor kırdı, sonra otobüs ezdi sonra muhabbet kuşu aldık 2 tane tatile çıktığımızda kapıcıya emanet ettik, bi geldik aç bırakmış dangoz adam ölmüş 2side sonra 1 tane daha aldık, onuda temizlikçi ceyranda bırakmış, o da öldü soğuktan en son aldığım muhabbet kuşunuda sivrisinek yada değişik bi böcek sokmuş, kuş şişti şişti patladı öldü artık hayvan almaya korkuyorum ama yakında labrador cinsi köpek alıcaz, şimdiden allah rahmet eylesin. sen alma bısey :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yok , yok alsın bence eski durumlar biras olsun ders vermistir :) daha dikkatli olur[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402
Öne çıkan mesajlar