Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quickness olayi...

Resh

Öne çıkan mesajlar

qui azken frontload dmg denilen ilk vuruşun kuvvetli oluyor.
fazla dmg verip yavaş kılıç sallıosun.

bana göre yüksek qui iyi.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorarsan ben caster olarak şöle diyim...düşük qui ve yavaş vurma hızı ile iki vuruş arasında saalam buffli bir caster'dan nuke yeme ihtimalin yükselecek veya pbt'si açık bir hib grubun herosu ile kapışırken vuruşlardaki ortalaman çok değişecek...[signature][hline]Azo [LVL50 4L9 Sorcerer]
Kibos [LVL50 2L0Necromancer]
Gallon[LVL20 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

bak simdi oncelikle su var senin karakterinin dmg cap i (ozellikle cap diyorum ziplamayin ) dmg cap i belirleyen tek say wep spd tir bunun ustune growth rate ekleniyo ve baska birsey dmg cap ini arttirmada yardimci olmuyo bitek su style dmg ve melee dmg olayi toa dan gelen yani str vs dmg cap e etki etmez str neye yarar karsinda mid chain olan bi adam sen slash silahla cok kotu vurursun adam slash e resistlidir str farki burda ortaya cikiyo seni dmg cap ine yakin ve ya cap te vurmani sahliyo quickness bu yuzden dmg cap e etki ediyo dusuk rr lerde dusuk quickness bence iyi cunku birakin resistli armorlari weak olanlara bile cap dmg vuramiyosun rr yukseldikce cap e yaklasiyosun surekli olarak bide str relicler geldimi tam bence light tanklar rr8 den sonra quickness almaya baslamali

edit: pardon yanlis yazmisim yukarda quickness ta dmg cap i etkilemez bir vurusundaki dmg i dusur daha hizli vurmani saglar
[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

[Bu mesaj Gladric tarafından 20 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gorgo, 20 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
bana sorarsan ben caster olarak şöle diyim...düşük qui ve yavaş vurma hızı ile iki vuruş arasında saalam buffli bir caster'dan nuke yeme ihtimalin yükselecek veya pbt'si açık bir hib grubun herosu ile kapışırken vuruşlardaki ortalaman çok değişecek...
PBT ToA ile bitti
herkesin specinde BOB var herkeste 1.5 hard cap var :([signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...