BeyazRus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Oyunu bıraktığım ve bir daha başlamamak için charı satıyorum arkadaşlar. Server : Shattered Halls Horde Blood Elf Female Retri Paladin Hızlı uçma skill açık, Blue Proto-Drake'i mevcut :P Profflar JC ve Engineering. 7-8k gold mevcut. Acc için ayrı mail almıştım mailide vermem gerekiyorsa orda bir sıkıntı yok. STATUS ACTIVE (Expires: 10/08/2010 12:14 PM) 100ytl arkadaşlar. Bursa'da ikamet ediyorum şehir dışı satış problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hmm ucuzmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Karakterin adını ve armory linkini verirsen trollerken hafifletici sebep olarak sayarım. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeyazRus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Buda armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&cn=Tugsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 BeyazRus said: Buda armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&cn=Tugsem (tu) 100 TL cici bi fiyat yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeyazRus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amcikfizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 FORUMU SİKTİM NİHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 6k gs'li paladinim olmasaydi alirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yörünge dışı olmuş adam. scammer filan mı çıktı noldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bi sebepten ucmustur. satiyo hala kendisi, ilgilenen olursa bana msj atsin. msnden iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar