Memphis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Sepulcher said: Vingthor said: ya ben deniym dedim ama kimi kandırıyoruz yani ne gerek var vaktinizi boşa harcamayayım. seni kabul etmediler galiba :( snail bi yemek ısmarla ya harrisin borcu var bana malum bi restorandan kalma. hacı bu aralar gidicek o, dikakt et borç takmasın ayık olun
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Sepulcher said: Vingthor said: ya ben deniym dedim ama kimi kandırıyoruz yani ne gerek var vaktinizi boşa harcamayayım. seni kabul etmediler galiba :( snail bi yemek ısmarla ya harrisin borcu var bana malum bi restorandan kalma. sen sus yanci kim aldi bunu paticige. admin ban lütfen.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kabul etmediler değil deneyelim dediler. bende zamanlarını boşuna almayayım daha çok fırın ekmek yemem lazım diye düşündüm.
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben giriyim la tipini beğendim clanın.
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 snail yada eruya ile konus , uygun gorurlerse ve kultur sorularindan gecersen ok. ben uzun bi donem yokum onlar ilgilenecek.
UnPro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Selamlar, SCTurk.org kurucularından Netarum söyledi yeni bir klan oluşumu var diye. Denenmek isterim, kiminle iletişime geçmem gerektiğini bilmediğimden buraya yazayım dedim.
Eru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 vaktimiz olduğu bi zaman bi süre genel kültür bağlaminda yeni set sorular hazirlicaz. Cemaatçiler bizim soruları da çalmış 300 kişi full çekti geçen, iptal ettik sınavı. o zaman deneriz seni unpro. Ama bu zamana dek bize kimlik bilgilerin, ladder puanın, en sevdiğin renk, en taş bulduğun victoria's secret modeli ve kendi hakkında önemli olduğunu düşündüğün ve bilmemiz gereken bilgileri yollayabilirsin.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Eru, Oyman basvurmus ama genel kultur sınavından gecememis diye bir soylenti dolasıyo bizim buralarda aslı varmıdır hacım?
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Eru said: vaktimiz olduğu bi zaman bi süre genel kültür bağlaminda yeni set sorular hazirlicaz. Cemaatçiler bizim soruları da çalmış 300 kişi full çekti geçen, iptal ettik sınavı. o zaman deneriz seni unpro. Ama bu zamana dek bize kimlik bilgilerin, ladder puanın, en sevdiğin renk, en taş bulduğun victoria's secret modeli ve kendi hakkında önemli olduğunu düşündüğün ve bilmemiz gereken bilgileri yollayabilirsin. İlerki sınavlara hazırlanmak isteyenler için eski sorular yayınlansın (:P)
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 beeswax ide aldık cok yakında gelioruz bomba gibi..
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Memphis said: Eru, Oyman basvurmus ama genel kultur sınavından gecememis diye bir soylenti dolasıyo bizim buralarda aslı varmıdır hacım? Beni napsınlar hacı bir sürü taş gibi tossları var.
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Snail var oldukça iyi. Aelfricide alırsınız işte adam vendettayı yendi.
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 alo bende gircem klana beeswaxi rahat yeniyorum
Öne çıkan mesajlar