Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Klan Yeni Oluşum ''pH''

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sepulcher said:

Vingthor said:

ya ben deniym dedim ama kimi kandırıyoruz yani ne gerek var vaktinizi boşa harcamayayım.

seni kabul etmediler galiba :(

snail bi yemek ısmarla ya harrisin borcu var bana malum bi restorandan kalma.

hacı bu aralar gidicek o, dikakt et borç takmasın
ayık olun
Mesaj tarihi:
Sepulcher said:

Vingthor said:

ya ben deniym dedim ama kimi kandırıyoruz yani ne gerek var vaktinizi boşa harcamayayım.

seni kabul etmediler galiba :(

snail bi yemek ısmarla ya harrisin borcu var bana malum bi restorandan kalma.

sen sus yanci kim aldi bunu paticige. admin ban lütfen.
Mesaj tarihi:
Selamlar, SCTurk.org kurucularından Netarum söyledi yeni bir klan oluşumu var diye. Denenmek isterim, kiminle iletişime geçmem gerektiğini bilmediğimden buraya yazayım dedim.
Mesaj tarihi:
vaktimiz olduğu bi zaman bi süre genel kültür bağlaminda yeni set sorular hazirlicaz. Cemaatçiler bizim soruları da çalmış 300 kişi full çekti geçen, iptal ettik sınavı.
o zaman deneriz seni unpro. Ama bu zamana dek bize kimlik bilgilerin, ladder puanın, en sevdiğin renk, en taş bulduğun victoria's secret modeli ve kendi hakkında önemli olduğunu düşündüğün ve bilmemiz gereken bilgileri yollayabilirsin.
Mesaj tarihi:
Eru said:

vaktimiz olduğu bi zaman bi süre genel kültür bağlaminda yeni set sorular hazirlicaz. Cemaatçiler bizim soruları da çalmış 300 kişi full çekti geçen, iptal ettik sınavı.
o zaman deneriz seni unpro. Ama bu zamana dek bize kimlik bilgilerin, ladder puanın, en sevdiğin renk, en taş bulduğun victoria's secret modeli ve kendi hakkında önemli olduğunu düşündüğün ve bilmemiz gereken bilgileri yollayabilirsin.

İlerki sınavlara hazırlanmak isteyenler için eski sorular yayınlansın (:P)
Mesaj tarihi:
Memphis said:

Eru, Oyman basvurmus ama genel kultur sınavından gecememis diye bir soylenti dolasıyo bizim buralarda aslı varmıdır hacım?

Beni napsınlar hacı bir sürü taş gibi tossları var.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...