Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fırtına..


Ryan

Öne çıkan mesajlar

Tek istediğim boş bir sayfa bir kalem birde hissettiklerimi aktarabilme yeteneğiydi ilk başlarda ama
olmadı ... olmadı .. yıllarca içime akıttım, biriktirdim.. tam onla yaşamaya alışıyorum derken kendimi kandırdığım, taşicak daha fazla yerimin kalmadığını ve
bi şekilde boşaltmam gerektiğini anladım, bu acı artık taşınılası imkansız hale gelmişti.Bi çare denedim gözlerimle, bakışlarmla anlatmaya insanlara, heh nerden bilicektim onların beni daha fazla anlamicağını daha boş biri olduğumu düşünüceklerini ?
ama bilmiyolardıki o anlamsız gelen bakışlarda
benim hayatımın, hislerimin, herşeyimin gizli olduğunu..

aslında bazen düşünüyorumda bırak bilmesinler anlamasınlar diyorum kendi kendime çünkü anlasalar bu üzüntüyu bu acıyı
onlarında damarlarında dolaşmaya yavaş yavaş hayatlarını kemirmeye başlicak hatta belkide benimki gibi bir bağımlılık haline gelicek..
aslında bazende düşünüyorum da galiba güçsüz düşüyorum desteğe ihtiyac duyuyorum tutunucak bişey arıyorum her zaman yanımda bulunması gereken belkide ilk yardım cantamsı bişey bilemiyorum tanımı imkansız bu ihtiyacın benim için
neyse zaten tanımlasamda tanımlıyamasamda olmuyo.. olmuyo yanımda... sonra bu beyin fırtınasından bi kaç dakikalığına mola verip gerçekliğe, hayata döndüğümde ise yanlızlığım, ümitsizliğim dank ediyo kafama
bırak etsin diyorum kendi kendime nasıl olsa alışığım ben bu düzene bu rutin acıya ama önceden idrak edemiyorumki bile bile kendimi kandırdığım için daha fazla üzülüceğimi..

galiba yine bi fırtınanın içindeyim, biliyorum benim için ne kadar anlamlıysa sizin için o kadar anlamsız gelicek bu yazdıklarım ama kızmıyorum size azda olsa hafiflettiniz acımı, yardım ettiniz içimi boşaltmama..


ilk yazımı bitirmek üzereyim galiba çıkıyorum fırtınadan mola zamanı olsa gerek ama son debelenmemle aklıma bu geldi ve bunla bitirmeyi istedim yazımı:


"bu gece ruhlarınız rahat bi uyku çekiyo olabilir ama bigun gerçek acıyı hissediceksiniz,
ve belki o zaman benim halim aklınıza gelir;
fırtınalardan yorulmuş, duygu karmaşası içindeki bu enkaz halim.. "[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk yazı için çok amatörce.. Çok çalışman gerekiyor. Öncelikle dil yanlışlarını, ifade yanlışlarını ve yazım yanlışlarını düzeltmen gerekiyor ki yaptığın işe saygın olsun. Duyguları anlatmak güzeldir insana rahatlık verir ama bu yazı daha çok bir günlük yazısı gibi olmuş. Biraz hikayeleştirir, olgunlaştırır ve düzenlersen o zaman güzel bir fikir yazısı bile olabilir. İyi çalışmalar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...