Narakuh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 arkadaslar aoc accountumu tekrar actıracagım ancak bır sorum olacaktı sızlere. Eskisi gibi ms alcalıp yukselıormu anıden baglantı durumu nedır? Kullandıgınız herhangı baglantı duzeltıcı progrtam varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Narakuh said: arkadaslar aoc accountumu tekrar actıracagım ancak bır sorum olacaktı sızlere. Eskisi gibi ms alcalıp yukselıormu anıden baglantı durumu nedır? Kullandıgınız herhangı baglantı duzeltıcı progrtam varmı? 2 yıla yaklaşık zamandır oynuyorum,full laglı çok az zamana denk geldim.Ani ms yükselmeleri pek olumsuz etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Uzun zamandir lag yasamiyorum. Bugun 1k baglantida ms 95-120 arasindaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aqaaaquilaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aqaaaquilaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 low level bölgeler nasıl oyuncu varmı?Solo kassam yeter lan artık bıktım diyip bırakırmıyım oyuncu populasyonu nasıl en önemlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 iyi fena değil değilde kasarken adamı napıcan bırak popülasyon az olsun oyun 80den sonra başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yok oyle degil,biz 2 kişi 0 dan başladık 32 yiz şu an ama resmen landan 2 kişi baglanıp oynuyormuş hissi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 darksoul crom da 31im bende singleplay gibi oynuyorum. cromdaysaniz katılmak isterim.sizin içinde mahsuru yoksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 arkadaşım dayanamadı wow a geçti tekrar :S ,bende 3-4 gündür girmiyorum,bende bırakıcam gibi. bu arada aocturk burdan türk guildine girebilirsin baya kalabalık,ventte güzel muhabbet dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar