Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Td kapandı beyler

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

MarinZ said:

Olumsuz eleştiriler, daha kaliteli işleri yaptırmak/yapmak için elbette olacaktır. 100 kişi diyorsunuz ama ben 2 dk düzgün izleyemedim streami.

ya bu adam gayet haklı birşey söylemiş amma abanmışsın ya.
bende izleyemedim stream'i. söylemiym mi izleyemedim diye.
hayır feedback almadan ne bekliyosunuz anlamadım.

diğer gerizekalılara ve yorumlarına kızıp normal konuşan adama patlamayın. bu kösteklik değil destek. hocam 100 kişiye çıkardınız ama izlenmiyor dendiği zaman BANANE GÖNÜL İŞİ BU HD YAYIN MI BEKLİYOSUN falan diye patlayacağına saol yorumun için denmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

MarinZ said:

Olumsuz eleştiriler, daha kaliteli işleri yaptırmak/yapmak için elbette olacaktır. 100 kişi diyorsunuz ama ben 2 dk düzgün izleyemedim streami.

ya bu adam gayet haklı birşey söylemiş amma abanmışsın ya.
bende izleyemedim stream'i. söylemiym mi izleyemedim diye.
hayır feedback almadan ne bekliyosunuz anlamadım.

diğer gerizekalılara ve yorumlarına kızıp normal konuşan adama patlamayın. bu kösteklik değil destek. hocam 100 kişiye çıkardınız ama izlenmiyor dendiği zaman BANANE GÖNÜL İŞİ BU HD YAYIN MI BEKLİYOSUN falan diye patlayacağına saol yorumun için denmeli.

Şunu unutmayalımki desu bu işi yapmak zorunda değil. Streami bedavaya yayınlıyor. Bu da şu demek siz izleyicilerin kalite ve yayın konusunda şikayet etmeye hakkı yok. En fazla teşşekür etmeye hakkı var. Karşılığında bir ücret ödemeden esl , milli maç bir çok yayını izleyebilmeniz için uğraşan bir oyucuncuya bu konuda eleştri yapmadan önce herkesin kendisine bir bakması gerekiyor diye düşünüyorum. Bu kadar ben merkezci olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

streami 100 kişiden 20 kişi gayet net kesintisiz izliosa sorun diğer 80 kişidedir. Bunu streamer düzeltemez, lütfen kendi bağlantılarımızın kalitesizliğini yada dengesizliğini streamer arkadaşlara mal etmeyelim...

Avrupa standartlarında birşeyler sunulyo sizlere.. Bunun farkında olalım...
Sosyal ağlarda paylaş

yapıcı eleştirilerin için saol MarinZ sen de aynı şekilde vingthor. size teşekkürü bi borç biliyorum.

sensei ve soulhex arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum ben daha uğraşmıyorum streamle filan.

umarım streami kesilmeyen, kesildiğinde de bunu rahatça söyleyebileceğiniz bi streame kavuşursunuz.

not: başkasına olan sinirimi kimseye yönelttiğim yok, bizzat marinze yazdım onları, sadece o gün için 5 saatlik emeğe yazdığı şeyde ne bi yapıcılık var ne bi şey, 2 cümle bi şey yazmış, afedersiniz de böyle de yapıcı eleştiri olmaz. o kadar tartışılan konuya 2. sayfadan girip 2 cümle yazıp " 100 diyosun da yayın berbattı" demek ardından "bunlara teşekkür etmeniz lazım" demek diye bi şey yok.. bu kadar da kayırmayın kendinizi.

her neyse ben daha uzatmicam konuyu zaten söylediklerimi okudu marinz. artık birbirimizden hoşlaşmıyoruzdur muhtemelen. bu kadar bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

MarinZ said:

berbattı demiyor adam. ben izleyemedim diyor. 8mb netim var bende izleyemedim. şunu söyleyemicek miyiz nedir anlamadım ki?

stream'i bıraktıracak laflar mı ediyoruz? neresi ben merkezli ayrıca? saatlerce test yayınlarına girdim en başından beri destekçinim desu.

herşeyi şikayetti bilmemneydi anlamayın. olay sizin için 100 kişiye çıktı önemli olan oysa ok no problem. izleyemeyen adam umrumuzda değil diyosanız yine iyi ok. ama izleyemedim diyince sinirlenmek nedir allasen? ne o berbat yayındı dedi ne ben berbat yayındı dedim.

duygusallık yapacak birşey yoktu. 100 kişi oldu ama genelinde lag problemi delay varsa o zaman 100 kişi olmasın düşürülsün geri 50 kişiye mesela napalım. yapılan işte quantity mi önemli quality mi?

desu ayıp bide 92350923523 kere yayın için teşekkür etmişimdir en başından beri neredeyse bütün yayınlarını izlemişimdir. o kadar iyi yorumu kenara atıp 'evet bende izleyemedim'i köstekçi olarak algılıyosan yapacak birşeyim yok. maçlardan önce oyundan bile sana soruyorum stream yapıcakmısın diye. spec olduğum oyundan çıkıp streamini izliyorum.

fazla duygusal ve alıngansınız genel olarak. dün streamdeki chatteki gerizekalılara olan sinirin başka yere patlaması olarak düşünüyorum direk bunu.

hiç eleştiri olmasın o zaman bundan sonra oley. zaten izlenmiyor diyip girmesin avuç kadar izleyicin. saçmalık şu
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yayını izleyemediğimi söylediğim için suçlu oldum yani? ama yok 2 sayfa birşeyler yazmam gerekiyormuş... Netimde de sorun yoktu belirteyim onu da. Bilmeden etmeden netin kötü falan demeyin. Xx sebeplerden elimizden geleni bu kadar denebilirdi ama yok "sen köstek oluosun bize yuh sana! alın size yayında yok lan." aferin.
Sosyal ağlarda paylaş

MarinZ said:

Ben yayını izleyemediğimi söylediğim için suçlu oldum yani? ama yok 2 sayfa birşeyler yazmam gerekiyormuş... Ayrıca yayın yap diye ölmüyorum Desu, sen yapmazsın bir başkası yapar. Netimde de sorun yoktu belirteyim onu da. Bilmeden etmeden netin kötü falan demeyin. Xx sebebplerden elimizden geleni bu kadar denebilirdi ama yok "sen köstek oluyosun bize yuh sana! alın size yayında yok lan." aferin.

Bunları diyosanız elinizi taşın altına koyun. Bir başkası kim? Sen yapabilecekmisin stream önümüzdeki ilk ciddi turnuvada? Turnuva gelince ortadan kaybolmak yok ama çeşitli bahanelerle mesala işim vardı , kız arkadaşımla buluştum , eve misafir geldi gibi bahaneler üretmek yok! Böylece desunun özel işlerinin bir bölümünden feraget edip yaptığı gibi sizde bu işin sorumlulğunu alın bakalım herşey ozaman daha kolaymı gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlaşılır şimdi dedim editledim ama geç kalmışım. Yahu ben daha iyi stream yaparım diye sidik yarışımı yapıyorum. Adamın "streami izleyemedim ben" dememe kızıp üstünede "bende yayın yapmıyorum ulan" demesine kızıp yazmıştım. Hemen "gel lan sen yap o zmn" diyorsun. E gel birde sen yap madem stream (:
Sosyal ağlarda paylaş

bir daha ki "neden türkler e-sports'da (cs-wow-sc-etc.) yabancılar kadar başarılı olamıyor" konulu topiğe direk bu topiğin linkini vericem.
direk canlı örneğini vermişcesine cuk olmuş yani.
biri eleştiriyi iyi niyetle yapmak isterken insanların ne kadar alıngan olabileceğini unutup bodos "izleyemedik" yazıyor, diğeri bundan sinirlenip küsüyor öbürü aradan atlıyor biz de izleyemedik vs diye.
sonra e-sports neden türkyiede vasat, bundan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet etmekle normal konuşmayı karıştırıyosunuz.

hani herhangi birimiz çıkıp 'NE BOKTAN İŞ İZLENMİYOR YAPMAYIN YAYINI MADEM İZLENMİYOR ÖF NE SALAK YORUMLAR' falan dese hakkaten anlıcam.

'izleyemedim' şu yukarıda yazdığım demek değil seyirci sayısı o kadar artınca izlenmiyor demek ki. kimsenin annesine küfür falan yok. 'izleyemedim' bu kadar. livestream.com babanın değilse bunda duygusallaşıp çocuk gibi savunacak bir durum yok.

herkes biliyor desu'nun veya herhangi bir streamcinin izlenmemek için yayın yapmayacağını yada bilerek sabote etmeyeceğini falan.
demek ki o kadar izleyici kaldırmıyor bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

izleyici kaldırıp kaldırmaması değil. hatta teknik olarak onunla bir ilgisi yok yayının donmasının.

Neyse arkadaşlar bakın yazıyorum buraya, inanın gerçek hayatta tanısanız birbirinizi bu kadar kırıcı gelmez bu söylenenler kulağa. İnternet ve forum ortamında vurgulama yapamazsın, dediklerin yanlış anlaşılır, şaka yapıosundur karşındaki vay sen bunu nasıl dersin efendim diye anlar. O yüzden daha fazla yanlış anlaşılmaya sebep olmamak adına. Bu konu hakkında daha fazla sen beni yanlış anladın ben sen böyle anladım vs. şeklinde diyaloglara girmeyelim. TSL'i bekleyelim. Burda harcayacağımız enerjiyi oyunda rakiplerimize harcayalım e-sports kazansın. İnternette kimse haklı çıkmaz. Bunu anlayalım ve önümüze bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışma "TEXT" ortamının yetersizliklerinden dolayı biraz fazla sertleşmiş.

Şimdi öncelikle unutulmaması gereken ilk şey "Desu" nun bunu sıfır kazanç karşılığı yaptığı. Zaman ve emek harcayarak, belirli zaman aralıklarını gözden çıkararak keyifle yaptığı bir şey. Eleştiri yapılamaz demiyorum ama yapılan her satır eleştiriden önce, önceki cümlenin 2-3 kere okunup sindirilmesi gerektiğine sonra bir şeyler yazılması gerektiğine inanıyorum.

Ben de izleyemedim adam gibi maçları bazen. Bazen de gayet güzel izledim. Burada Desu'nun bir kabahati yok. Desu cast ederken "İmmortal Mutaya en iyi counter" derse o zaman eleştiririz.

Stream'i yapan sitenin Türkiye'ye verdiği bandwith genişliği ile falan alakası var herhalde bu takılmaların. Nasıl aşılır bu? Büyük ihtimal para vererek. Siz verir misiniz? Vermezsiniz. Ben verir miyim? Ben de vermem. Sponsor falan lazım bu işlere. Ne bileyim oyun dergileri vs.

Desu'nun hassas olduğu bir noktada (ki olma hakkı da var) TEXT ortamının eksikliklerinin de katkıtsıyla biraz fazla kızmış. Yani aynı masada oturup konuşsanız bir kere bunlar olmazdı herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin iyi niyetli olduğu ama bu kadar da tartışmanın olduğu yegane topluluğuz, haklı veya haksız olalım alttan almayı bilmiyoruz illa herkes herşeye cevap yetiştirecek, komik :)
Sadece şunu diicem bu işler hiiiç göründüğü kadar kolay diil. Desu'nun aslında genel olarak kızdığı insanların bunu anlaması sanırsam. Keza asıl unuttuğunuz nokta şu: Tüm özel vaktimizi sizin gibi oynamak yerine, Sizin daha iyi eğlenmeniz için ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz. Yani aslında yine SİZİN için çalışıyoruz fakat eleştiriler olması gerektiği gibi olmuyor.
Neyse herkese yada herşeye rağmen elimiz geldiğince oyunculara zevkli dakikalar yaşatmaya çalışacağız. Sizin live stream olarak izlediğiniz şeyin arkasında hem teknik altyapılar var hemde spikerlerin dışında da insanlar çalışıyor. En basitinden ozzy hem stream hem video'ları yapıyor, soulhex web, lig işlerinden koordinatörlüğe kadar uğraşıyor, Kaan basın için döküman hazırlıyor streame katılıyor, bende stream'den arta kalan zamanlarda bu oluşumları daha bir business dünyasına taşımaya çalışıyorum ki gerçek sponsorlar bulabilelim. İşte o zaman Türkiye'de konuşulacak organizasyonlar olabilir.
Çok şey yapılmaya çalışılıyor ama malesef ailelerimiz, işlerimiz gibi konulara öncelik vermemiz gerektiği için sonuçta bu işler yavaş yürüyecek ama yürüyecek.

Destek veren, bizi yarı yolda bırakmayan herkese teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Madem bu kadar dillendi mevzu bende bir açıklama yapayım artık.
Evet TD'nin kapanmasındaki en büyük etken benim ve başka bir oyuncu arkadaşımız yaptıgı biraz amatörce bir haraket oldu. Mete(pentegram) bunu öğrenince çok sinirlendi ve kaldıramadı, gerisini biliyorsunuz zaten. Ama burdaki asıl bilinmesi gereken bence şudur ki o gün olanlardan en son haberi olan mete oldu, olay gerçekleşirken kesinlikle haberi yoktu, olsaydı zaten engelliyeceğinede eminim.
Mete'yi bilen bilir türkiyede oyun için elinden geleni ardına koymamış bir insandır.Verdiği çabanın hakkı ödenmez ama artık olan oldu ve biten bitti bence arkadaşımızın kararına saygı duyup bu mevzuyu daha fazla uzatmayıp burda bitirmeliyiz.
TD)BLooD
Sosyal ağlarda paylaş

MarinZ said:

Ayrıca yayın yap diye ölmüyorum Desu, sen yapmazsın bir başkası yapar.

Sen zaten baştan yanlışlardaymışsın benim ne yapmaya çalıştığımı hiç anlamamışsın.

Bu forumda sayfalarca dilemişliğim var işallah başkaları da yapar işallah alternatifler olur yeni işler yapanlar çıkar sadece streamle kalmaz diye.

Boşu boşuna sinirlenmişim değmezmiş, sen çok farklı yerdeymişsin zaten.

Ha ama madem söylemişsin böyle bi şey sakin bi şekilde anlatayım ben de, çok şükür benim yayınımı isteyen 2-3 kişi minimum var onlar istedikçe de sorun olmaz yani anlayacağın ben de sen izle diye ölmüyorum.

ama sorun "ben yayın yapmıyorum işte küstüm" değil , sorun ben yayın yapmasam da yeni gelenlere nasıl davranılacağı...
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

yapıcı eleştirilerin için saol MarinZ sen de aynı şekilde vingthor. size teşekkürü bi borç biliyorum.

sensei ve soulhex arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum ben daha uğraşmıyorum streamle filan.

"yapıcı" elestirileri icin desu gibi bende bu arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.ESL de offical olarak turkce stream yapmak gibi çeşitli girişimlerde bulunan ve bu işi bu kadar istekle yapan desu yu da soğutmayı başararak bizlerin stream keyfinin icine s.ctıkları icin yapıcı(!) eleştirilerinin devamını bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...