bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 slmlar Dün acc'eme girmeye çalısıtıgımda accountumun kilitlendigi mesajını aldım.Emailime baktım fake bir email ile password resetlemem gerektigini gösteren bi msj atmıs.Bundan 1 ay öncede hacklenmistim fake maille gelen pass resetleme olayını yediğim için char gitmisti.Bende bu sefer wowun kendi hack/support sayfasından webformu doldurarak nufus cuzdanı fotokopimi ve gizli sorunun cevabını attım.Şimdi nufus cuzdanı fotokopisi wow cd keyin olmayınca istenilen bişi.Bende keyler mevcut ama biraderin kutularıyla karıstıgı için hangisi benim oldugunu bilmiyorum.Bu keylerin hangisinin bana ait oldugunu ögrenmem için bi yol varmıdır?Hani banka kartlarında fatura bilgilerinde ****-4rakam-*** gibi bi ifade gecer.O 4 rakamı bilsem bile anlarım hangisi benim keyim oldugumu.Bu bilgiye nerden ulasabilirim varmıdır böyle bi problem ceken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bu arada freedom dan dolayı accye kilit konuldugunu tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 o dört rakam senin kart numaran olmasın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 anca arayıp adamlara anlatıcaksın cd key meselesini anca öyle halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ya klasik cdkey yetiyor zaten. once birini dene yolla. baktın olmadı sonra diğerini yolla. yani zaman alıyor ama oluyor. mesaja da böyle böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hetar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Benimde basima gelmisti tbc zamaninda keylerden birini yaziosun webform kismina sonra derdini anlatiosun forumda sonunada iste cdkey olayini anlatip diger keyleri ekliosun adamlara zaten o cdkeylerden birinin sana ait olmasi yetio ben oyle halletmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ben üste bi keyi alta da bu da olabilir diyip cd-keyi yazdım. hangisi benim hangisi kardeşimin hatırlamıyorum dedim bi de. hallettiler sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 thxs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar