El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Macbook Pro'mu genelde kod yazmak icin kullaniyorum ama bu aralar cile olmaya basladi kendi klavyesi, touchpadi vs.. Isinmasi mi dersiniz, klavyenin kucuklugumu dersiniz artik kod yazmami engelliyor nerdeyse. Konusya gelirsek bir adet wireless klavye+mouse ve laptop standi (fanlari, usb girisleri ve yukari kaldirilabilir) almak istiyorum. Sinir olarak da toplamda 100-150 ytl civari sectim. Teknoloji harikalari olmalarina gerek yok ama ergonomi en onemli sey su anda. Onerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-csd-00016-wireless-comfort-desktop-5000/productdetails.aspx?I_ID=41431 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bunun mouseu hiç ergonomik durmuyo ya. Elim iki büklüm kalır bunla çalışırsam :) Ayrıca klavyesi de bi garip, yamuk tuşlar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ps2 to usb ceviriciler var git ondan al en fazla 10 milyon verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar