BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 arada hıyarın biri gelir ki çok gizemlidir herkeşler onun evsiz serseri bir ranger olduğunu düşünür ama bu serseri 4 kart ister rest çeker sonra kartları açmaya başlar teker teker maça 10 maça oğlan maça kız maça papaz ve maça as sonra masadakiler alt+F4 yapıp kalkarlar bu sırada masada başka bir hıyar nolan vekilharç vardır onu adı da gölge-i khandır ve kendisini kral zanneder ama değildir vekil hartır ve kral en kıza sürede tahtına geri çıkar... "the aces of spades must be destroyed!"[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sus... babacum sen de esrasın (resme bakar) berk zaten anca esar kralı olabilir gimly gizli esra hepsiniz esrasınız simdi gidin öğle kusagı sunun[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 20 Ağustos 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 işte bu vekil har bunun gibi http://img.photobucket.com/albums/v389/ekh/defe.jpg fotoşop lsrla beni susturabileceğini sanıyor ama yanılıyor.. kral benimn sen vekil harçsın.. şanytajcı vekil harç[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 20 Ağustos 2004 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar