Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bu sene aşşaa yukarı binincisi falan düzenlenen birinci geleneksel la arkadaş yıllar oldu düzeltemedim şu uyku düzenini askerlik bile yaramadı, gün atlamaktan anam ağlak beynim süngere döndü, şenliklerine hoşgevefrappelli. tahmini adam gibi bi yatma saatine yaklaşık 3-4 saat kala takdir edersiniz pek bi uyku çöktü. 25. saate girdim ve fena bi uyku bastı afedersiniz. etmezsenizde canınız sağolsun. ama şimdi uyursam muhtemel böyle gece 1 gibi bi saatte uyanıp o kadar emeği, uykusuzluğu, fedakarlığı ve beyaz hücre kaybını elimin tersiyle bi kodum yere yapıştı gerizekalı. neyse sözü nözü şudur. halis.halisü..ha..halü.hay...halüf..hasülü halün...sanrısal periyoda girmeden önce bana ALLANA DEYİŞİK KOMİK BİŞEYLER BULUN YOKSA UYUYAKALMAM İÇTEN BİLE DEĞİL. hatta size şiyir yazdım adı ibretlik paylaşım uyku uyku dediğin nedir gülüm yatak yorgan yakmışım ben senin için kafayı bi koysam odun gibi uyurum uyaksız falan yazıyom risk bodon mala döndüm yorgunluktan ibretlik paylaştım gravür işleyen matbaacı eli gibisin beyaz ve ince ellerindeki kırışıklıklar midemi kaldırıyor iyice lan bari bi eldiven giyeydin öyk midem kalktı dana herif insanda ne mide, ne iştah bıraktı ibretlik paylaşım lüleburgazın l sini koydum başa evinizde coşun atariyle koşun aman yavaş langır lungur yuvarlanmasın güzelim alet şimdi ne duruyorsun baş harflere baksana ibretlik paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yat uyu adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 baslik tam bir bilim kurgu hikayesi girisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Overseer said: uyku uyku dediğin nedir gülüm yatak yorgan yakmışım ben senin için kafayı bi koysam odun gibi uyurum uyaksız falan yazıyom risk bodon mala döndüm yorgunluktan ibretlik paylaştım gravür işleyen matbaacı eli gibisin beyaz ve ince ellerindeki kırışıklıklar midemi kaldırıyor iyice lan bari bi eldiven giyeydin öyk midem kalktı dana herif insanda ne mide, ne iştah bıraktı ibretlik paylaşım lüleburgazın l sini koydum başa evinizde coşun atariyle koşun aman yavaş langır lungur yuvarlanmasın güzelim alet şimdi ne duruyorsun baş harflere baksana ibretlik paylaşım obaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/7090/hakki-bulut-salon-konserleri-part-2---gozume-sokar-giderim sequel http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/7094/hakki-bulut---salon-konserleri-part-3--final-tadinda- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hehe uykusuzluk kafası bu belli sınav dönemlerinde arkadaşlarla sabahlanıyorsa gün doğumuna yakın yaşıyoruz bunu. alakasız her boka gülmeden,altta kalanın canı çıksın oynama isteğine kadar değişik etkiler yaratıyor bünyede. güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 danke schön meine freund AAAAAND ITZZEE FINAL KOUNTDAUN! http://www.youtube.com/watch?v=PG5RUNlxtkA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 basarisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dünya başarılı hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar