Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Sinirim bozuldu...Tembelliğim, evi sevmem yüzünden şu anda çok yalnız kaldığımı hissettim.Üstüne bi de en yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde üniversiteleri kazandılar falan dağıldık ettik.Şimdi cumartesi gecesi hee yine çıkıcam da özledim eski kadroyu falan yeni bi çevre edinmem gerektiğini hissediyorum falan filan Trolleyin kişiselden banlıyım diye açtım burda fsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 iyi forumlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 selam, teşekkürler iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yok mu sevgilin falan sen boş durmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 e arkadaşlarını cağır topluya alışıksınız liseden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Sevgilim yok bu ara onun boşluğu sanırım off neyse işte açılsın şu okullar da bi an önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar