yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 içinde az bir miktar ketçapın da olduğu ufak bir hardal lekesi ne kadar tehlikelidir? acil bişey yapmak lazım mı? yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tuz dök hemen üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hiç bişi olmaz merak etme annem gecen bildiğin siyah duvar boyasını cıkardı pantolonumdan anne nasıl yaptın dedim artık deterjanlar eskisi gibi değil herşeyi cıkarıo dedi. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 peki sağolun tuz döktüm azcık ıslattım koyu sarıdan açık sarıya döndü leke. hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 (tuzdu galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 2 tutam karanfille 2 tutam kişniş döküp az bişey gül suyu damlat. sonra zencefil yağının buharıyla buğulanmış avratotu köküyle susam kabuğu özütünü, soğanlar pembeleşene kadar dolapta beklet çabuk! neye döktüysen onu da çamaşır makinesine atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar