Sanchure Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Farklı tarzıyla ve sert melodilerle kaynaştırdığı aşk sözleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Him'in son albümü piyasada. 7 senelik müzik yaşamının en güzel parçalarının yer aldığı albüm, kapağı ve içeriğiyle dikkat çekiyor.[signature][hline]>>Bana yukarıdan bakarsan ben şeytanım. Aşağıdan bakarsan ben Tanrı'yım. Karşımdan bakarsan ben SEN'im
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eheh bu cooktaaan cıkmıstı kine :) 2-3 ay olmuştur :)[signature][hline]Your Ad Here!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kapak buysa dikkat çekiyor cidden:D[signature][hline]administrator error
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yok kapak bu değilde orjinallerin içinde o resmin tamamının posteri var[signature][hline]Your Ad Here!
ReBeL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sallama be guzelim hangi resmin posteri warmis sallamaa baska resim cikiyo icinden[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Öne çıkan mesajlar