Desu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Varsın sc2 community miz gelişsin kaynaşsın diye size bir de ventrilo serverı. Address: vent104.light-speed.com Port: 4926 Buyrun paşa paşa kullanın suyundan da koyun, Kanal eklemelerini yaparız yetersiz kalırsa np... Şu an server 25 kişilik, duruma göre arttırırız sorun olmaz. takım halinde oynayan arkadaşlara ya da oynarken konuşan arkadaşlara eğer push-to-talk kullanıyorlarsa sc2 hotkeylerinden farklı bir tuş atamalarını öneririm. Çünkü push-to-talk tuşuna spam olunca 20 dakika boyunca sesiniz gitmiyor ve 20 dakika sonunda hepsi birden geliyor. Ventrilo ne diyenlere : http://www.ventrilo.com/dlprod.php?id=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 süper ben girerim. 2vs2 ve 3vs3 icin yararli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 EYV guzel olmuş desucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 girdim bende. lazımdı böyle birşey süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Güzel olmuş sanki. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bende gireyim, böyle bir ortam lazım, bu devirde sadece yazılı chate mahkum olmamak da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 2v2 için falan meşgul etmeyin serverı. oyunda gayet güzel çalışıyor sesli sohbet şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 olur mu ya meşgul edilsin diye açtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 çok iyi.biz skypede 4 kişi sorun yasıyorduk .takılırız burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 kısayol tuşu olarak ne kullanıyosunuz? ş kullanıyorum ben oyunda işe yaramıyor diye ama uzak kalıyor. oyun oynarken konuşması zor olur. daha efektif bir tuş var mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 caps lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bende ekledim vente süper oldu Desu eline sağlık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 burdan voodoorush serverı bir an bile olsa boş bırakmadığı için teşekkür ediyorum. her ne kadar sabah 8 den beri AFK kanalında dursa da saolsun. işin ilginci yanlışlıkla kicklendi ama hemen gelip tekrar afk kanalına geçti :P büyüksün voodoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 zaten ciddi manada 2v2 3v3 atanlar skype kullanıyodu ama 2v2 kendi aranda oynarken geyik yapmak istersen super mesela ya da ne biliyim stream izliyosun bi yandan da stream geyigi cevirmek super olur.. (tu)desu supersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmychoo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dostum teşekkür ederiz büyüksün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ProBeLeO Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok iyi olmuş eline sağlık hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aslıdnda turnuva izlerkende obsler burdan falan konusur eder, desunun streamide bok olmaz. güzelmiş süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bazen ses gitmiyor, birikiyor birikiyor toptan gidiyor. bu sorun başkasında da oluyor mu yoksa sadece bende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 açılışdaki mesajı okusun herkes lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kaynaşın oynaşın diye açtık serverı kanala gelen 2-3 kişi var onlar da gelmez olmuş, sizin yokluğunuzu fırsat bilip de başka oyunların oyuncuları çöreklenmiş servera. bi sc2 ventrilonuza zahip çıkamadınız :) kapatıyorum serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sen kimsin lan balonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Tyrannus said: sen kimsin lan balonlu imzamı çakıyorum onu da gör artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 imzaya bakmam ben.balonuna bakarım machete don't text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 haci diger nicke ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar