pronoit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ZAaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 LombaK_Knight said: Whoisme geçen Ventrilo'da Bloody ile bazı konuşmalarınıza kulak misafiri oldum. Mikrofon olmadığı için bir şey de diyemedim. Açık açık maphack yaptığından bahsettin. Hatta Bloody'ye de sordun "Sen de kullanıyor musun?" diye. Bloody sana "Ben sevmiyorum öyle şeyleri, bileğimin hakkıyla kazanmak istiyorum" dedi. Sen de "Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" dedin. Gene de yeni maphack çıkmadığı için üzüntünü dile getirdin. Ben Bloody'nin yerinde olsam, sen daha "Ben maphack yapıyorum" dediğin an sana "Hayatta başarılar" der oyundan çıkardım. Oyundan çıkmayı bir kenara koy seninle hiç bir ortamda muhattap da olmazdım. Yani maphack yapan bir insan benim nezdimde herhangi bir hırsızdan farklı değil. eee adam yapmış belki, senin orda konuşulan şeyi 3. şahıs olarak buraya dökmen doğru değil. ayrıyetten bu konu bile gereksiz, kimseyi ilgilendirmio bu tarz şeyler, foruma konu olarak açıyosunuz. özel mesaj yollasa idin daha uygun olurdu, herkesin aa maphack kullanıyo taşlayalım şunu diceğini sanmıyorum. nitekim hiç kullanmadım ama gözünü hırs bürümüş insanlar tarafından günde 234235 yapılmak suretiyle gerçekleştirilen cheeseler oyundan daha çok soğutuyor insanı. eğer adam mh açtıysa ve zerg oynuyosa yapması normal derim hatta. mh istiosan terrandaki sensor tower direk mh zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 har har har har har bwahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ortamda map hackçi varsa tez vurun boynunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ben maphack kullanmadım, kullancak olsam oyuna 140 lira vermezdim. eğlenemem zira. kullanan kullansın zerre umursamam. ME HAZ SENSOR TOWERZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 pronoit said: özür dilerim ahahah surda koptum bu nasil bir trolldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 DeathWarrioR said: LombaK_Knight said: Whoisme geçen Ventrilo'da Bloody ile bazı konuşmalarınıza kulak misafiri oldum. Mikrofon olmadığı için bir şey de diyemedim. Açık açık maphack yaptığından bahsettin. Hatta Bloody'ye de sordun "Sen de kullanıyor musun?" diye. Bloody sana "Ben sevmiyorum öyle şeyleri, bileğimin hakkıyla kazanmak istiyorum" dedi. Sen de "Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" dedin. Gene de yeni maphack çıkmadığı için üzüntünü dile getirdin. Ben Bloody'nin yerinde olsam, sen daha "Ben maphack yapıyorum" dediğin an sana "Hayatta başarılar" der oyundan çıkardım. Oyundan çıkmayı bir kenara koy seninle hiç bir ortamda muhattap da olmazdım. Yani maphack yapan bir insan benim nezdimde herhangi bir hırsızdan farklı değil. eee adam yapmış belki, senin orda konuşulan şeyi 3. şahıs olarak buraya dökmen doğru değil. ayrıyetten bu konu bile gereksiz, kimseyi ilgilendirmio bu tarz şeyler, foruma konu olarak açıyosunuz. özel mesaj yollasa idin daha uygun olurdu, herkesin aa maphack kullanıyo taşlayalım şunu diceğini sanmıyorum. nitekim hiç kullanmadım ama gözünü hırs bürümüş insanlar tarafından günde 234235 yapılmak suretiyle gerçekleştirilen cheeseler oyundan daha çok soğutuyor insanı. eğer adam mh açtıysa ve zerg oynuyosa yapması normal derim hatta. mh istiosan terrandaki sensor tower direk mh zaten. o zamanlar 51 win vardı 50 zerg 1 terran dı eyv tamam yaptıgım dogru degildi ama 2-3 gun yaptık gecti gitti adımız map hacker diye niye cıkıyo sonra """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" kaldı ki 140 lira verip map hackerlık yapılmaz dogrudur ama o sıra biraz oyundan sogumuştum yani su mantıktaydım "biraz egleniyim zaten bi daha oynamam" sonra zaten 1.5 ay ara verdim biz soylemesini biliyoruz en azından kullandık diye bide kullanıp soylemeyenler vardır kim bilir kac tane "" burda kimseye mesaj gonderidigim yok sonra bana mesaj mı gonderiyosun gibi sacma sacma mesaj atmayın konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 stimpak said: ""Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" ne demek ya ahaha. ethic fail bu hack kullananların ilk savunma hattıdır. bir ara sylveriada hack işi başa bela olduğunda herkesin söylediği ilk şeydi. hapishanedeki ilk gecesinde herkesin söylediği gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 pronoit said: whoisme said: pronoit said: sus be gerizekali sen kimsin lan özür dilerim ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 mesajımı buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ve konu nasıl olduysa terranın OPliğine bağlandı adsdasdfhug. Terran op beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 huun said: stimpak said: ""Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" ne demek ya ahaha. ethic fail bu hack kullananların ilk savunma hattıdır. bir ara sylveriada hack işi başa bela olduğunda herkesin söylediği ilk şeydi. hapishanedeki ilk gecesinde herkesin söylediği gibi hehe ben 3 mac arka arkaya bana yapıldı diye demiştim canı sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 whoisme said: huun said: stimpak said: ""Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" ne demek ya ahaha. ethic fail bu hack kullananların ilk savunma hattıdır. bir ara sylveriada hack işi başa bela olduğunda herkesin söylediği ilk şeydi. hapishanedeki ilk gecesinde herkesin söylediği gibi hehe ben 3 mac arka arkaya bana yapıldı diye demiştim canı sagolsun :) bu elamanlar mhatap olmayın friend listinizden silin, bi kosede tek basına hack yaparak win alsın, bi ara sıkılır gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Memphis said: whoisme said: huun said: stimpak said: ""Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" ne demek ya ahaha. ethic fail bu hack kullananların ilk savunma hattıdır. bir ara sylveriada hack işi başa bela olduğunda herkesin söylediği ilk şeydi. hapishanedeki ilk gecesinde herkesin söylediği gibi hehe ben 3 mac arka arkaya bana yapıldı diye demiştim canı sagolsun :) bu elamanlar mhatap olmayın friend listinizden silin, bi kosede tek basına hack yaparak win alsın, bi ara sıkılır gider LAN 2-3 GUN MAP HACK KULLANDIM ARTIK KULLANMIYORUM HATTA İSTİYOSAN SON 10 MACIN DA VİDEOSUNU LİNKE KOYUYİM İZLE yeter la 2-3 gun kullandık diye tavırlara bak simdi gelir biri gine sıkılıp mh kullanmıcagın ne malum der sıkılırsam accountu arkadaşıma vericem :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ispiyoncuyada dicek laf bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 muhatap olmayın bu adamla, pis hilekar düzenbaz. kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 DoruK said: muhatap olmayın bu adamla, pis hilekar düzenbaz. kaka. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 vay anam vay neler dönmüş ya TERRAN OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Memphise ve Sageye %100 katılıyorum. Hile yapana söylenecek çok şey vardır ancak söylenenden anlamazlar, o yüzden muhattap olmaya gerek yok. Ve terran OP evet. :) Edit: Seele yazmışım Sagemiş düzelttim. :) Ama sonuç olarak Seelenin mesajına baktım onunki de güzelmiş ona da katılıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 whoisme said: DoruK said: muhatap olmayın bu adamla, pis hilekar düzenbaz. kaka. lol ben komik bişey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Cuce said: whoisme said: DoruK said: muhatap olmayın bu adamla, pis hilekar düzenbaz. kaka. lol ben komik bişey göremedim kaka ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Moratio said: Memphise ve Sageye %100 katılıyorum. Hile yapana söylenecek çok şey vardır ancak söylenenden anlamazlar, o yüzden muhattap olmaya gerek yok. Ve terran OP evet. :) Edit: Seele yazmışım Sagemiş düzelttim. :) Ama sonuç olarak Seelenin mesajına baktım onunki de güzelmiş ona da katılıyorum. :) evet yaptım ama suan yapmıyorum nese ister ustele ister usteleme ugrasmıcam daha anlamak istemiyosan senin problemin"senin beynin ile senin aranda" hadi kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 kaka şu. durum sacma ve acıklı. yanı burda herkezin senin maphack kullandığını bilmesine gerek varmı? bence turnuva cart curt acısından evet gerek var. bu kadar abuk bir konu acılmışken ya üstüne gidip etraf kızışıcak, yada mevzuyu tiye alıcak. Yanı senin güleceğin birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar