xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 thunderbird email programında örnek veriyorum her seferinde tek tek biletix den gelen mailleri manuel olarak gereksiz adlı klasore taşımak yerine bunu otomatiğe alamıyor muyuz? ileti süzgecinden add rule ediyorum olmuyor ama var mı bilen kullanan biri açıklarsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 sağ tıkla add sender to junk de bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 çok saol ya email adresine sağ tıklatmak neden aklıma gelmedi ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 browser üzerinden kullanıyosun hissi yüzündendir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yau bu thunderbird 3'ün otomatik pop3, smtp, imap server arama şeysi beni gıcık ediyor. hadi google için çok iyi çalışıyo tamam da kendi servage hesaplarımı eklerken başarısız oluyor. başarısız olmasını geçtim, pop3 yapmak istediğim şeyi imap diye bırakıyor. tekrar pop3 seçemiyorum. gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tek çözüm otomatik server arama yaparken yarıda kesiyosun sonra istediğini ayarlıyosun. var mı böyle bi bug. bu bug değilse biri bana söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar