SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Selam gençler, Okuldan bi arkadaşın erkek arkadaşı satıyor. "Bilgin olsun" falan diye söylediler bana, ben de belki burdan biri almak ister diye koyuyorum. Komisyon falan da almıyorum sdf 2 ay kullanılmış. O süre içerisinde 10 seferden fazla açılmamış alet. Sıfır gibi yani. Sanırım bi cafe işi falan diye alınmış ama kullanılmamış mı ney, ama tam bilmiyorum, numarasını vericem konuşursunuz kendisiyle direk. Yanında oyun yok. Tek kolu varmış. Kırık değil, orjinal oyun çalıştırıyor. Fiyatı 650 Lira. Pazarlık olmadığını söylediler ama alıcı adama birşeyler yaparlar diye düşünüyorum ben. 554 603 97 90 numaralı telefondan ulaşabileceğinizi söyledi. İsmi Tolga. İlgilenen varsa bizzat konuşup bilgi alabilir. Öptüm. Ek olarak: Slim kasa, 250 gb hdd, HDMI kablosu hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 şunları yazsaydın bari fat kasa mı, slim kasa mı harddisk alanı nedir ? 120 gb slimlerin 0'larını, sony eurasia garantili olarak 650 tl'ye bulmak mümkün çünkü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Slim kasa 250 Gb HDMI kablosu da hediye imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 alınır aslında ya garantisi falan var mı,full kutuda mı verilicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Aletin 22 ay garantisi varmış şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeyazRus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Fiyat çok dostum, 2 ayda kullanmış olsa 2. el sonuçta nerdeyse sıfır fiyatına yakın verdiğin. Umarım satarsın ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 350 veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar