RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ben canon mp160 var.Kartuşlarını 2. kez doldurttum,fakat empty diyo.Nası resetlicez bu kartuşları,sanırım kartuşlar chipliymiş canonun ondan böyle oluyomuş.İnternette aradım ama pek tatmin edici bi tavsiyeye rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bende mp610 var... sayısız kez doldurttum kartuşlarını. Bazen doldurttuğun yerde doldurduktan sonra çip resetleyici cihaz oluyo onu yaparlarsa makine dolu algılıyor, yapmazlarsa boş algılıyor ama yine de print ediyor yani, sorun olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ahah başlıkta Canan okuyunca hö dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hangi şehirde yaşamak istiridye gibi olmuş bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Canan iyiymiş :D Kartuş konusunda ise şöyle birşey gördüm arayınca... http://www.youtube.com/watch?v=7lQFl6KgexQ Keywords Canon cardridge reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar