BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Pozitif Futbol adında güzel bir blog var. Arkadaşların başladığı, arada bende birşeyler yazıyorum. Az reklam yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 blogu açan kişi kesin fenerbahçeli. arkasokak ile bağlantısı bile olabilir. bi dahada girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 güzelmiş bu tür bloglara girmeyi felan severimde yazılar biraz büyük olmuş göz yoruyor. gerçi benim gözlerde 1 haftadır sorun var ondanda olabilir :P tüm yazarların yazılarını okumadım ama genel olarak beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ihavetwoproblem said: blogu açan kişi kesin fenerbahçeli. arkasokak ile bağlantısı bile olabilir. bi dahada girmem şu an fenerli ve objektif yazar arıyoruz. fenerli yazar yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Fenerbahçe Cumhuriyeti anaerkil olup, teoride komple kan bağına sahip insanlardan oluşmaktadır. benle bağlantılı olcak tabi, senle mi olcak Fenerbahçeliler'in bağlantısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar