BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Pozitif Futbol adında güzel bir blog var. Arkadaşların başladığı, arada bende birşeyler yazıyorum. Az reklam yapayım dedim.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 blogu açan kişi kesin fenerbahçeli. arkasokak ile bağlantısı bile olabilir. bi dahada girmem
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 güzelmiş bu tür bloglara girmeyi felan severimde yazılar biraz büyük olmuş göz yoruyor. gerçi benim gözlerde 1 haftadır sorun var ondanda olabilir :P tüm yazarların yazılarını okumadım ama genel olarak beğendim
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ihavetwoproblem said: blogu açan kişi kesin fenerbahçeli. arkasokak ile bağlantısı bile olabilir. bi dahada girmem şu an fenerli ve objektif yazar arıyoruz. fenerli yazar yok :)
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Fenerbahçe Cumhuriyeti anaerkil olup, teoride komple kan bağına sahip insanlardan oluşmaktadır. benle bağlantılı olcak tabi, senle mi olcak Fenerbahçeliler'in bağlantısı.
Öne çıkan mesajlar