Pluton Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Küçük resimler var ortalaa 6KB boyutunda 17.000 tane ben bunları cuteftp ile çektiğimde 2k tane çekiyor. Ama sitede gösterimlerde bi problem yok. Bunların alayını nasıl çekcem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 komple site indiren programları dene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 cuteftp değil de flashfxp ile dene bir de, cuteftp ile çok sorun yaşamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kertenkel said: komple site indiren programları dene bir de 20 'şerden 900 sayfa var çekilir mi o ya =) Eralp said: cuteftp değil de flashfxp ile dene bir de, cuteftp ile çok sorun yaşamıştım ben. Deneyeyim tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sunucuya erisimin varsa hepsini tar'layip, rar'layip bi sekilde sonra indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar