gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 haftasonundan sonra skype kontoru alicam fakat bu banka isleri falan aram iyi degil banka ozurlusuyum simdi bende yapikredi karti var bunun sag altinda visa logusu var visa karti olarak da gecerli midir yani, skype da 4 tane kart var bunlardan biri visa onu kullancam oyleyse deneyip de goremiyorum su an satin alamam cunku var midir bilen ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 visa electron ise yani bankamatik kartı ise çekmeyebilir sadece visa ise sorun olmayacaktır, ama bankanın güvenlik sayfasına yönlendirebilir. aktivasyon kodu falan ister, bankayı arayıp o kodu alabilirsin (ama sormaya da bilir bana iş bankası kartım sormuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ben 9 ay önce falan yapıkredi kredi kartıyla rahat almıştım,sadece işlem sırasında bir ara yapıkredinin onaylama safyasına yollamıştı o kadar rahatlıkla kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kullandığın kadar öde kontörü alınca kontör bitene kadar hesap kapanmıyor di mi? örneğin 1 ayda kullanma zorunluluğu yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 180 gün boyunca bakiyeye kontor yüklemezsen siliyor bu arada geçiyormuş kart ama bizimkiler netten alışverişe kapatmışlar üühühhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aynı silinme davası rapidshare'de de var. limiti bir ay kullanıyon sonra kapıyolar bakiyen kalsa da =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 180 gün boyunca kontör yüklememek değil de, harcamamak sıfırlıyor bakiyeyi. Yani herhangi bir ücretli arama yapmak veya sms göndermek gerekiyor altı ayda bir. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar