Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 nolur yardım ya pls:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 deiştirdinmi kabloyu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Kablo o haliyle çalışmıyorsa zaten senin yapabileceğin bişi yok. Git tekrar kabloyu aldığın yere "Ben iki bilgisayarı Direk birbirine bağlayacam" de. Üstüne "kablonun crosscable olması lazımmış, bu bendeki ile olmuyor" diye ekle. Bakalım ne dicek adam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ok aldım kabloyu taktım bunlar göüoda birbirini yannız ufak bi problem daha var benim bilgisayar gönderemio bilgi karşı tarafa laptop'sa kusursuz çalışıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya problem şöle bidaha yazim daha halledemedim çünkü.. kabloları taktıım anda 2makinede görüo birbirini yannız şöle bi problem var: bi bilgisayar deli gibi paket yollayıp alıo(dier makinenin yolladıından fazla!)öbürü ise dier makinenin yolladıı paketlerin 10da 1ini almıo:( ayrıca nete bağlandıım zmn dieride bağlanmıo.. ne yapabilirm lütfefn yardım edin ya evde sc döncek sizin 2 lafınıza bakıo!:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ağ bağlantılarında yeni bağlantı kura bas ordan evde küçük bağlantı kura bas ordan internete girmek içine bas öbür bilgisayar girer internete (ben öle yaptım bilgisayarlar görüo birbirini nete de giriom ama bilgisayarlarla dosya paylaşımı yapamıorum ama oyunlarda fln görünüo galiba)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hep öle yaptım malesef görüolar ama paket almada bi yavaşlıı var bilgisayarın...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 imdat![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 help![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 walla ben çözemedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 peki bi hub yardımıyla yapsam bişi farkedermi?! bide gittim bilgisayarcıya ne dicem bana ordan bi hub fln?[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bilgisayarcılara sordunmu sorununu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yok sormadım açıkçası çünkü kablo çalışıo makineler birbirinide görüo ama paylaşım yapaamıorm!(gerçi bahsetmiştin yukarlarda ama..)oyun deneme fırsatım olmadı henüz..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar