Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

capoeira

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 16 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
sen ole kasarken adam kafa atıcak
olcen

eheh ben bunu adam dövmek için örenmek istemiorumki!sadece dans etmeyi seven bi insanım ve yeni figürler örenmekde güzel açıkçası[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşım 8 ay kadar yaptı bunu.2 hafta kadar önce de meyvelerini topladı =)
herifin tekiyle dalaşmışlar bizim capocu sallanmaya başlamış ama daha dönerken adam buna oturtmuş yumruğu allah ne verdiyse.heralde kavga etmeden önce bi izin isteyip ısınmaları gerekiyo =)
savunmadan çok sanatsal diyelim buna..

fatal fury de böyle bi herif vardı capoeiracı , en kolay o yeniliyodu zaten :)[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

yeter yaw istemiorm ben dövüşmek illa kavga çıkarsa yenişemeyeceim adamlarsa deliler gibi kaçarım vallahi yakalayamzsınız sabun gibiym yeminle!
benim olayım 2figür öreneyim sabahlarıda plajda hatunlara artislik yapim(esas amacı zorla sölettiniz ha!:) )
ben şaşknbakkalda oturuorm xue[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...

[Bu mesaj Tyrael tarafından 16 Ağustos 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.parande.com'a bakabilirsin bilgi icin...

Paranueeee, paranue parana...(guzel sarkidir)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 16 Ağustos 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
bir arkadaşım 8 ay kadar yaptı bunu.2 hafta kadar önce de meyvelerini topladı =)
herifin tekiyle dalaşmışlar bizim capocu sallanmaya başlamış ama daha dönerken adam buna oturtmuş yumruğu allah ne verdiyse.heralde kavga etmeden önce bi izin isteyip ısınmaları gerekiyo =)
savunmadan çok sanatsal diyelim buna..

fatal fury de böyle bi herif vardı capoeiracı , en kolay o yeniliyodu zaten :)

*kopar*[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 16 Ağustos 2004 06:24 tarihinde demiş ki:
www.parande.com'a bakabilirsin bilgi icin...

Paranueeee, paranue parana...(guzel sarkidir)

saol güzel site videoları fln indiriom şimdi şarkılar çok güzel bu arada:)
ama malesef kadıköy tarafında yok yerleri:([signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...