fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 dün kablo net bağlattım da. port açmam lazım torrent için. 192.168.0.1 yazıyorum modem menüsü gelmiyor. 192.168.100.1 yazında modem bilgileri geliyo sadece ordan da bi değişiklik yapamıyorum. nası açıcam port bi yardım pls 2 aydır banlıyım donanımdan nedenini de bilmiyorum. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 kablo modemin sadece modem routing , nat , firewall hede hodo yok dolayisiyla portlarinin hepsi acik. ardinda baglantiyi dagitmak icin bi router kullanmiyorsan ayar yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben hiç torrent için böle bişiyle uğraşmadım bende de kablonet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 dün adsl bağlıyken 2mbitle 200 ü görüyodu torrent. şimdi 1-2 yi geçemiyor da o yüzden sormuştum. torrent ayarı yapıcam heralde o zaman saol bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yeni baglattigin icin baglantinin bi sure ayar tutmamasi normal. etrafta kacak kablo tv kullanan falan vardir eski bir mahalleyse, sinyal seviyelerini etkileyebilen seyler. http://62.248.80.10/ buradan modem mac ini sorgulat. bir problem varsa zaten cikar, ona gore 126 ya ticket birakirsin ayarlarlar. http://62.248.80.10/rtSubscriberStatus/showmodem.asp?MAC=XXXXXXXXXXXXXX&submit=Modem+Ara (xxx yazan yere macini yazip bookmarklamani da tavsiye ederim ayrica) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 orda bi sorun çıkmadı. torrenttenmiş. privat denedim bi tane normal değerlerine ulaştı. eyvallah kharon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar