harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Milliyet said: Yıldırım’dan Şen vetosu! Zeynep Sever’le dün evlenen Volkan Demirel’in düğünü öncesinde büyük bir gerginliğin yaşandığı belirlendi. Aziz Yıldırım’ın, Ali Şen’in düğüne gelmesi halinde “Şahitliğini bile yapmam” diyerek rest çektiği öğrenildi 01:00 | 21 Eylül 2010 Zeynep Sever ile hayatını birleştiren Fenerbahçe’nin milli kalecisi Volkan Demirel’in dün Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünü öncesinde büyük bir gerginliğin yaşandığı ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım’ın düğünde eski başkanlardan Ali Şen ile aynı masada oturmak istemediği hatta düğüne gelmesi halinde milli kaleciye “Şahitliğini bile yapmam” diyerek rest çıktığı öğrenildi. Camiada şok etkisi yaratan olay şöyle gelişti: Volkan 1.5 ay önce eski başkanlarından Ali Şen’i arayarak “Başkanım 22 Eylül’de düğünüm var. Şimdiden arıyorum ki başka yere söz vermeyin” diyerek davet etti. Şen ise “Seve seve gelirim” cevabını verdi. 10 gün önce de yine Şen’e telefon ederek “Başkanım masaları ayarlıyoruz. 4 protokol masası var. Siz, Başkan Aziz Yıldırım, Mustafa Koç ve Ali Koç’la aynı masada oturur musunuz?” diye sordu, Şen de “Tabii ki otururum. Ben misafirim. Sen ev sahibisin. İstediğin masayı ayarla” yanıtını verdi. 3 gün önce ise şok bir gelişme yaşandı. Volkan, Ali Şen’in oğlu Metin Şen’i arayarak, “Çok zor durumdayım. Başkan Aziz Yıldırım masa düzenlerini inceledi. Ali Şen’in kendisiyle aynı masada olduğunu görünce rest çekti ve o gelirse nikah şahitliğini de yapmam. Düğüne de gelmem” dedi. Metin Şen ise, “Ben karışamam. Babamı ara, söyle” yanıtı verdi. Bunun üzerine Volkan, Ali Şen’e ulaşarak “Başkanım en mutlu günüm bana zehir olacak. Evlendikten sonra eşim Zeynep ile evine gelip elini öpeceğimiz ilk kişi siz olacaksınız. Lütfen anlayışla karşılayın” dedi, Şen de “Beni davet eden sensin. Bu davranışın senin karakterini ortaya koyar” sözlerini sarf etti. Gelişmeleri doğrulayan Ali Şen, “Fenerbahçe’de iki dönem başkanlık yaptım. Taraftarlar beni gözyaşlarıyla uğurladı. Kendi mukaveleli futbolcusuna böyle çirkin bir hareket yapan insana söylenecek laf bulamıyorum. Olayı kamuoyuna havale ediyorum” ifadelerini kullandı. Nikahı Topbaş kıydı Volkan Demirel, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen düğün töreninde, Zeynep Kübra Sever ile yaşamını birleştirdi. Volkan-Zeynep çiftinin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım damadın, Asbaşkan Ali Koç da gelinin şahitliğini yaptı. 650 davetlinin katıldığı törende Volkan’ı yöneticilerin yanı sıra, takım arkadaşları, Aykut Kocaman ve yardımcıları ile kulüp çalışanları, Beşiktaşlı Rüştü, Galatasaraylı Arda ve sevgilisi Sinem Kobal yalnız bırakmadı. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 cirkef takimin cirkef baskani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bu arada yengemiz iyiymiş http://galeri.haberturk.com/galeri/index/404021/1/13#galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 benjani, peki senin eşin içinde " yengemiz iyiymiş " deseler ne hissedersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 dostum yengemizin güzel olduğunu belirttim.sen ters anladın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 benjani kardeş, ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça... yani bunu şunun için söylüyorum ; Allah sahibine bağışlasın, gerisi bizi ilgilendirmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bi sezen aksu klasigimi geliyor yogsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 amin kardeşim cümlemize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 iki efsane başkanı bu halde görmek biz sadık vatandaşları üzmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 "aziz yıldırım" said: "O varsa ben yokum!" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Volkan Demirel'den düğününe Ali Şen'i çağırmaması yönünde uyarıda bulunduğu iddiası hakkında Fenerbahçe'nin resmi sitesinde bir açıklama yaptı. Ali Şen ile aynı düğünde olmak istemediğini doğrulayan Yıldırım, sadece bir düzeltmede bulundu: "Ben 'Ali Şen gelmesin' demedim, 'O gelirse ben gelmem' dedim" 16:24 | 22 Eylül 2010 İşte Aziz Yıldırım'ın açıklaması: "DÜĞÜNE GELMESİN DEMEDİM" Milli kalecimiz Sayın Volkan Demirel’in dün akşam gerçekleştirilen düğün törenine, Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Sayın Ali Şen’in katılmaması ile ilgili basında bazı haberler yer almaktadır. Öncelikle şunun net olarak bilinmesini isterim ki; "Düğüne Sayın Ali Şen gelmesin" gibi bir isteğim kesinlikle olmadı. "ŞEN DAVETLİ İSE DÜĞÜNE KATILMAYACAĞIMI SÖYLEDİM" Sayın Şen’in de düğüne katılacağını ve aynı masada oturacağımı duyduğumda, bunu Sayın Volkan Demirel’e sordum, o da doğrulayarak kendisinin de düğüne davetli olduğunu söyledi. Ben de bunun üzerine; Sayın Şen davetli ise düğüne katılmayacağımı belirttim. Daha sonra Sayın Volkan Demirel beni aradı; Sayın Ali Şen’in düğüne gelmeyeceğini belirtip benden mutlaka katılmamı rica etti. Ben de bunun üzerine düğün törenine iştirak ettim. "ZARAR VERİCİ, SAYGISIZ AÇIKLAMALAR" Sayın Ali Şen, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanlarındandır. 2007 yılında yaptığı bir açıklamada kendi deyimiyle benim kendisinden de büyük Başkan olduğumu ilan etmiştir. Ancak o tarihten sonra her fırsatta açık açık beni sevmediğini dile getirmiş ve bunun da ötesinde Profesyonel Futbol Takımımızın aldığı her kötü sonucun ardından basın karşısına geçen Sayın Şen, gerek şahsıma gerekse kulübümüze karşı zarar verir nitelikte, saygısız açıklamalarda bulunmuştur. Son olarak, camiamızın önemli bir değeri olan Sayın Aykut Kocaman’ı göreve getirme kararımızın ardından yaptığı açıklamalar, düğün günü de Sayın Kocaman ile ilgili sarf ettiği yakışıksız sözler ve yorumlar, hafızalarımızda tazeliğini korumaktadır. "KİM ZARAR VERİYORSA KARŞISINDAYIM" Kulübümüze zarar verecek nitelikte davranış sergileyen kişi her kim olursa olsun ben her zaman karşısındayım. Sayın Ali Şen’in, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski bir başkanı olarak belirli noktalarda her Fenerbahçeli gibi elbette ki eleştiri hakkı vardır. Bugün sadece Sayın Ali Şen değil diğer eski başkanlarımız da bazı noktalarda bizleri eleştirmektedirler. Ancak hiçbirisi Sayın Şen gibi bunu kulübe zarar verir nitelikte yapmamakta ve eleştirilerini basın karşısında bir şova dönüştürmemektedirler. "ŞEN GELİYOR DİYE DAVETLERE GİTMEDİM" Eski bir yöneticimizin düğünü de dâhil olmak üzere bir takım davetlere Sayın Şen’in iştirak edecek olmasından dolayı katılmadım. Ama bunların hiçbirinde bu durumu basına haber verip malzeme yapmadım. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne zarar verdiğini düşündüğüm insanlarla aynı ortamda olmak istememem benim en doğal hakkımdır. Bu olayı bunun dışında yorumlamak olukça da yanlış ve saygısızlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bize ne ali sen ile aziz yildirimin kisisel munasebetinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ee yani? demiş sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar