Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ehuehu çok minik ve tatlı bişi daha 3 aylık :) Cinsi japon spitz işte bi kaç foto.... köpecik1 köpecik2 köpecik3[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Çok güzel çıkmamış resimler... biraz daha iyilerini de koysana ( bu arada siyah-beyaz spitz ilk kez görüyorum )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Fotorafları dandik kamerayla çekiyorum.. ve köpek yerinde durmadığından kamaşık çıkıyo :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ayy surata bak:)ne kadar guzel!hayırlı olsun köpeğin.[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sağol :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cok tatl1 bisi yaws bu süperr bisii![signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Mathias, 22 Temmuz 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Çok güzel çıkmamış resimler... biraz daha iyilerini de koysana ( bu arada siyah-beyaz spitz ilk kez görüyorum ) Ya aslında tam spitz değil Japon spitz ile başka bi şeyin karmasıymış ama unuttum adını o cinsin..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bide işin diğer yüzü var. Bu sevimli köpecik evin hertarafına zıçıyo![signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 oo çok hareketli birşeye benzio, yerim ben bunu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 son resimde fareye benziyo :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Ardeth, 20 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki: son resimde fareye benziyo :p uahauh dikkat et kedi falan gormesin yemeye falan kalkısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ACtion kopek olm bu uah hayirli olsun cok tatli=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar