Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sonunda kendim için safkan bir kedi bulabildim.Siyamlar çok pahalı genelde pet shoplar 200$ , diğer insanlarda 100$ dan aşağı hayvanlarını satmak istemiyorlar.Parada pulda olmayıp bedeva veren bulmak da imkansız gibi birşey ,lakin ben 1 ay kadar aradım. Sounda makul bir fiyata buldum (80 milyon).Sahibi 2 yavru kaldığını söyledi ikiside dişi , 2 aylıkmış.İşin kötü tarafı istanbul dışında, ben haftasonu gidip alıcam arabayla burayada yazıyorum isteyen varsa diğerini adamın numarasını verebilirim , almak isteyen arar.hatta giittiğimde ikisinide alabilirim ama sonra vazgeçip patlatmayın beni, fena olur =) lan son aylarda iyilik meleği kesildim ama dur bakalım..[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hazır melekliğin üzerinde iken benim Çakıra da bi hatun bulurmusun :P off hayvan kayışı kopardı yaaa bana saldıracak ondan korkuyom falla[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 önemli uyarı yapayım, evcil hayvanlar mal değildir, şuanda konunun böyle bir yöne gittiği yok ama uyaralım ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 huehe walla bizimkiler artik fatih urek oldu hepsi auhuash[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar