tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yarın bi görüşmeye gidiyorum , eğer olursa burdan baya birisiyle muhabbet etme şansımız olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bansheee said: Nosfe said: Sonuç olarak niye yazdım bunları, bilgisayar mühendisliği çok süper deyip moralimi düzeltesiniz diye. bilgisayar mühendisliği çok süper degil. calistigina deymiyor cunku. sapik gibi calisip 1.5k ile ise basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 öyle olmayan meslek var mı , çok şanslı değilseniz? :) 1.5la işe başlıyorsa ayrıca yine müthiş , benim metalurjici arkadaşlarım da gayet sapık gibi çalışıp 1 milyara falan başlamışlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dasaaa said: işinden şikayet eden mimarın alnını karışlamak lazım. zevkli iş. zor mor diyorlar da dert değil. sanki kolay iş var ya... çok zevkli abi. 80'e kadar yaşlanmama garantisi versinler. şimdi gider okurum mimarlık. mimarlara onları sevdiimi sölemeyin siz yine de.. mimarlık yapabilen mimarlar için mimarlık zevkli bir iş. karı-kız-sanat-para-itibar oh negzel. ilkokul mezunu müteahhitlerden tekniker muamelesi görmek, tasarım dediğinde " HÖ ? " şeklinde bakan insanlarla muhatab olmak ise gerçekten can sıkıcı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 metalurji mühendisi olup , ilkokul mühendisi bile olmayan ustabaşlarından "dayak yemek" daha iyi bi seçenek değil yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bilgisayar muh en gozde mesleklerden biri abi gelip dert yanicak bi yeri yok bence yani. 1.5 da hardcore olmus biraz benim turkiye'de calisan neredeyse tanidigim herkes 2.25 - 3 arasi aliyor. bikac banka bi de turkcell teknoloji falan 3 ile baslatiyormus snairim ki turkiye'de inanilmaz bi baslangic maasi. ha isinizin asil hakkini almak istiyorsaniz tek yer var o da ABD, hem is icerigi hem de maas olarak. ha kopek gibi calisma noktasini da gectim ben artik bilgisayar bsainda falan uyuyorum, ama ben bilerek kasiyorum ilk yillarda hizli yukseleyim falan diy,e yoksa ortadirek olup mis gibi maas ve normal calisma saatleriyle gecinip gitmek de mumkun. ama iste cok cekismeli ortam benim menajer 2 kisiyi kovdu mesela gectigimiz 3 ayda. ben de bi tane program manager kovdurttum yeni ehuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 vay serefsiz, bi de guluyo. evde cocuklari ac adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi ben adama cok yardim etmeye calistim ama 5 ay oldu hala herifin is konusunda fikri yok yani 0. menajerimle konustum herifin menajeriyle konusmus, sonra herifin menajer benle bi gorusme ayarladi sonra dedi tamam gidiyo. cok acimasiz lan kapitalizm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu yuzden ise girmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 senko said: bansheee said: Nosfe said: Sonuç olarak niye yazdım bunları, bilgisayar mühendisliği çok süper deyip moralimi düzeltesiniz diye. bilgisayar mühendisliği çok süper degil. calistigina deymiyor cunku. sapik gibi calisip 1.5k ile ise basliyorsun. Şşşşt çaktırma hevesi kaçmasın çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 1.5 hardcore degil penth, senin arkadaslarin hardcore'dur bence. Sabanci mezunu amerikada master yapmis arkadaslarindan bahsediyorsan. yoksa yurdum univden cikan kimseye 3k vermezler toy haliyle. Bide yazilim yok adamin gibi turkiyede, CMMI bile cok az firmada var, CMMI5 galiba 2 firmada var, onlarda askeri. developer manager'a rocof raporlari nasil diyorsun malak malak bakiyorlar yuzune. turkiye'de ki yazilim gelistirme bos .cpp dosyasi acip include yazmakla basliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Üni. den taze çıkmış yazılımcıya 3 vermezler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 iste odtu sabanci mezunu olup yurtdisinda yuksek yapmakdikca alamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar