Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Suark said: biz bözlüme 50 kişi girdik 28imiz atıldı. bu arada %8 i üni mezunu tr nin hangi okul ki bu eğitim seviyesinin yüksekliği mi sebep yoksa başka bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bi an birkaç kişi daha ne dedin sen birader diye çıkışacak diye üzüldüm lan.. pati gibi nispeten eğitim seviyesinin yüksek olduğu ve insanların açık fikirli olduğu bir ortamda bile insanlar eğitim sistemimizin rezaletinin farkında değilse ne halt edicez. yukardakiler size bişi demiyorum yanlış anlamış ya da başka bişeyler düşünerek yazmış olabilirsiniz alınmayın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Salak adam nasil mezun olsun la, biz zor bitiriyoruz tepkisi olmus sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Scheriff said: Suark said: biz bözlüme 50 kişi girdik 28imiz atıldı. bu arada %8 i üni mezunu tr nin hangi okul ki bu eğitim seviyesinin yüksekliği mi sebep yoksa başka bir şey mi? muhtemelen eğitim seviyesi ortalamanın biraz üzerindedir ama öğrencilerde iş yoktur yeni açılan 5-10 yılda bişey olabilmek için kastıran semih üniversitelerinden birisi bence bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi universiteden atilmak icin cidden sallamamak lazim ya, basari bence atilmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yahu ben de bu işlere sardım bu aralar araştırıp duruyorum iskandinav ülkelerine sulanayım dedim de hakkaten tam başvuracağım sene isveçte yasa çıkarmışlar sanki gitmeme önlem alıyolarmış gibi, ücretli olmuş ab dışına. finlandiyada bi üniversite buldum University of Oulu diye. Ücretsiz, gmat falan da istemiyor ama hakkında çok az şey biliyorum. bi bilgisi olan var mı bu üniversite veya finlandiya ile ilgili ? bunun dışında başka şuralara da bak diyebileceğiniz tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mıdır ? Ortalamam 2,94 şuan, 3 ile mezun olmak gibi bi emelim var :D gre gmat de sanırsam çalışma gerektiren sınavlar, başvurulara yetiştiremem gibi duruyor. ztaen sınav tarihleri hakkında da bi fikrim yok ondan bu university of oulu makulmüş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bence kesinlikle bir aracı firmaya gidip bilgi almak lazım bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar