quuq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 account uzun süredir kapalı. hesap üzerinde iki tane 80 lvl bir tanede 70 lvl karakter var. 3-4k'da gold var diye hatırlıyorum. hesabın uzun süredir kapalı olması nedeni ile armory linki veremiyorum.gizli soru falan mevcut hepsi.150 lira istiyorum. iletişim: 05377310316 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Detay olmazsa kimse almaz. Sınıf ne ? item olarak ne var üzerinde ? proff ne ? armory olmazsa zaten kimse 30tl verip açtırmaz senin karakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 haklısın sanırım. ama sırf armory yazabilmek için bende 30 lira veremem.başka bir yöntem var mı ?trial key falan eklesem olar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Hocam armory link vermesende buraya en azından sınıfını yazabilecek kadar biliyorsundur karakterlerin detaylarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sukubella-80lvl DK enchanter ve jw meslekleri full. hızlı uçan mount mevcut.TOC ayarında tank ,dps gear var.üzerinde kaç para olduğundan emin değilim.Genjuros(pvp) realmında. Shanshu-80lvl Paladin var denecek kadar kasılmadı meslekleri.uçan mount mevcut.dandirikten dps gear var üzerinde.3-4k gold var birde. Dentarg(pvp) realmında. Mortalkill-70lvl Paladin hızlı uçan mount var.enchanter ve jw meslekleri full, lvl'ine göre.Nordrassil(pve) realmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar