gecko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 su an bu satirlari yazmakta oldugum guzelim emektar hp notebookum tarih olmak uzere. ses karti bozuk, wifi zar zor cekiyor, klavye 3 defa degisti, sleep durumundan cikamiyor, pili 10 dakika dayaniyor, touchpad manyak gibi kendi kendine oynuyor, 1 gb lik makine iken, ramlerden biri yandigi icin tek ram ile idare ediyorum hdd arizali, dvd rom iptal oldu, bla bla ve bla. anlayacaginiz yeni bir notebooka ihtiyacim var. biraz fiyat arastirmasi yaptim, netbooklarla karsilastirdim, kesinlikle netbook degil notebook almaliyim. 10 inc ekranda film izleyeyim derken gozlerimi bozmak istemiyorum. tabii atom islemcisinin dezavantajlari da var, almayacagim netbook yani. fiyatlari cok ucuz ama yapamam kesinlikle. media markt, gold, gitigidiyor, vatan v.b siteleri goz ucuyla gezdirdim, 1000 liradan asagi adam gibi hic bir sey bulamadim. simdi sevgili patiler, klasik bir yurt ogrencisinin islerini ve eglencisin gorebilecek bir notebook u en ucuz nerelerden alabilirim? pesin odemeyecegim taksitle birseyler yapacagim simdilik. model belirtmeseniz de olur, yakin bir zamanda kelepir fiyatina suradan notebook aldim cunku ... diye anlatmaniz yeterli, ha model de belirtseniz coooook sukula olur :) gozunuzu seviyim bi yardim edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Stok Fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 buldum vallahi billahi buldum mediamarktta degil tabi, orada netbooklar ucuzmus bayagi her ne kadar casper nirvana firmasi gicik ve dusuk sinif bir marka olsa da bu fiyata bulabilecegimin en iyisi bu sanirim http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vtt4500k-dual-core-t4500-2.3ghz-2gb-320gb-15.6-512mb-g310m--cm-dvdrw-w7str/productdetails.aspx?I_ID=47777 daha once casper marka laptop kullanmis olan var mi aranizda? varsa birkac sorum olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 casper alma, o ayarda alacaksan exper al daha iyi.. yani iyinin kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bende de Casper var , 2-3 sene oldu sanıyorum alalı. Miladını doldurdu ben de değiştircem . Laptop mu alsam , netbook mu alsam ne yapsam karar veremedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bu Media MArkt outlet'e bakarken şöyle birşey gördüm http://www.cimri.com/toshiba-qosmio-f50-12l-4-gb-laptop?ad=1 Bu fiyat farkı nedendir sizce satış yapan yerler arasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kithnos ekran kartı 9400M o notebook 1000 ytl'den fazla etmez en az 2-3 senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 gecko said: anlayacaginiz yeni bir notebooka ihtiyacim var. biraz fiyat arastirmasi yaptim, netbooklarla karsilastirdim, kesinlikle netbook degil notebook almaliyim. 10 inc ekranda film izleyeyim derken gozlerimi bozmak istemiyorum. tabii atom islemcisinin dezavantajlari da var, almayacagim netbook yani. fiyatlari cok ucuz ama yapamam kesinlikle. Burda resmen netbook almamak için savaş vermişsin kendi içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 günlerdir uyuymuyorum ne diyorsun :) ah keşke biraz daha param olsaydı, asustan şaşmam ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 asus notebook um da var netbook um da. Çok şükür hiç bi sorun çıkarmadı ikisi de ki laptopu uzun süredir kullanıyorum. Diğer laptoplar öküz gibi sorun çıkartıyormuş gibime geliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar