Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piyasada en ucuz notebook nerede, kac para?

gecko

Öne çıkan mesajlar

su an bu satirlari yazmakta oldugum guzelim emektar hp notebookum tarih olmak uzere. ses karti bozuk, wifi zar zor cekiyor, klavye 3 defa degisti, sleep durumundan cikamiyor, pili 10 dakika dayaniyor, touchpad manyak gibi kendi kendine oynuyor, 1 gb lik makine iken, ramlerden biri yandigi icin tek ram ile idare ediyorum hdd arizali, dvd rom iptal oldu, bla bla ve bla.

anlayacaginiz yeni bir notebooka ihtiyacim var. biraz fiyat arastirmasi yaptim, netbooklarla karsilastirdim, kesinlikle netbook degil notebook almaliyim. 10 inc ekranda film izleyeyim derken gozlerimi bozmak istemiyorum. tabii atom islemcisinin dezavantajlari da var, almayacagim netbook yani. fiyatlari cok ucuz ama yapamam kesinlikle.

media markt, gold, gitigidiyor, vatan v.b siteleri goz ucuyla gezdirdim, 1000 liradan asagi adam gibi hic bir sey bulamadim.

simdi sevgili patiler, klasik bir yurt ogrencisinin islerini ve eglencisin gorebilecek bir notebook u en ucuz nerelerden alabilirim? pesin odemeyecegim taksitle birseyler yapacagim simdilik.

model belirtmeseniz de olur, yakin bir zamanda kelepir fiyatina suradan notebook aldim cunku ... diye anlatmaniz yeterli, ha model de belirtseniz coooook sukula olur :)

gozunuzu seviyim bi yardim edin.
Sosyal ağlarda paylaş

buldum

vallahi billahi buldum

mediamarktta degil tabi, orada netbooklar ucuzmus bayagi

her ne kadar casper nirvana firmasi gicik ve dusuk sinif bir marka olsa da bu fiyata bulabilecegimin en iyisi bu sanirim

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vtt4500k-dual-core-t4500-2.3ghz-2gb-320gb-15.6-512mb-g310m--cm-dvdrw-w7str/productdetails.aspx?I_ID=47777

daha once casper marka laptop kullanmis olan var mi aranizda? varsa birkac sorum olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:
anlayacaginiz yeni bir notebooka ihtiyacim var. biraz fiyat arastirmasi yaptim, netbooklarla karsilastirdim, kesinlikle netbook degil notebook almaliyim. 10 inc ekranda film izleyeyim derken gozlerimi bozmak istemiyorum. tabii atom islemcisinin dezavantajlari da var, almayacagim netbook yani. fiyatlari cok ucuz ama yapamam kesinlikle.

Burda resmen netbook almamak için savaş vermişsin kendi içinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...