Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arcane said: http://i55.tinypic.com/2qaobb4.jpg mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 otizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Serveri bu gece 1.3 e geciriyoruz.Korumayi whitelist olarak idare edicez artik oyun ici ulasamayacaginiz icin buradan bi PM ile servera giris yetkisi isteyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ardeth said: arcane said: http://i55.tinypic.com/2qaobb4.jpg mutlu musun? clay yok. mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Grimnax said: Serveri bu gece 1.3 e geciriyoruz.Korumayi whitelist olarak idare edicez artik oyun ici ulasamayacaginiz icin buradan bi PM ile servera giris yetkisi isteyebilirsiniz.Ohaaaaa super haber lan hemen ekle beni lemonhead42 Beyler otistik gibi sp oynayacağınıza bize niye katilmiyosunuz? Bizde dayanışma var. Evim yandı herkes odun verdi mesela. Ya da kale yapıldan cobble hibe ediliyor vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Cystein said: Grimnax said: Serveri bu gece 1.3 e geciriyoruz.Korumayi whitelist olarak idare edicez artik oyun ici ulasamayacaginiz icin buradan bi PM ile servera giris yetkisi isteyebilirsiniz.Ohaaaaa super haber lan hemen ekle beni lemonhead42 Beyler otistik gibi sp oynayacağınıza bize niye katilmiyosunuz? Bizde dayanışma var. Evim yandı herkes odun verdi mesela. Ya da kale yapıldan cobble hibe ediliyor vesaire mwahah 4 kere yandi herhalde senin ev hocu adhusahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yazık chaz her yanisinda yardım etti artık cocuk bıktı. Abi bu evi tastan yap sen de kurtul biz de kurtulalım dedi ama nafile afsfsfafa Bu arada ÖSS ye calisicam diyip de tüm gun sp Minecraft ve blood champions oynayan arkadaslara diyorum cidden gelsenize mpye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 şimdi normal girebiliyor muyuz bizim servera_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Whiteliste adını yazması lazım grimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eski üyeler aynen duruyor ya gelebilirsiniz hertürlü 1.3.01 version ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Serverdaki arkadaşlara sesleniyorum çıkartın kafanızı madenlerden bir elinize yay kılıç alın malzeme alın çıkın okyanusu keşfedin garip garip adaları keşfedin. Ben kimle çıktım unuttum şimdi ama çok eğlenceliydi balık tuttuk kartopu savaşı yaptık falan arada gezin illa maden maden bina bina kasmaya çalışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 balik nasil tutanzi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://lmgtfy.com/?q=Fishing+rod+Minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ya oyunun sitesine giriyorum ama indirme linki için sayfa falan açılmıyor. Minecraft' ı orjinal olarak alabileceğimiz bir adres var mı ? Ya da paticiğe özel bir server v.s var mı ? (Tercihim) Varsa nereden download edip, bağlanabilirim ? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 orjinal olarak bi tek minecraft.net ten alabiliyorsun, server gidip geliyor o yuzden biraz sabir lazim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 İnternetten oynamak istiyorsan oyunu satın almalısın. Ya da; Şahsen biz kendi aramızda arkadaşlarla oynuyoruz oyunuda satın almışlığımız da yok eğer istiyorsan özel mesaj ile mail adresini bırak konu ile ilgili yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Beyler 100 mbit dedicated serverdan açtık ancak gemi kullanırken takılmalar yaşıyoruz sebebini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gemiler oyledir, mpde saga sola ani donus yapmayin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ne gemisi lan? gemi mi var oyunda? bot olmasın o? bi de neden nether'a giremiorm şuan bizim serverda? olay ne? peacefull diye mi gidemiormşlaskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu arada deniz fenerinin bakımını yaptım. ışıklar artık perm. yanıp sönmekte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 multiplayer da nether yoghki bukkit disinda acabilen bi mod yog bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Portal nasıl çalışıyor? Merak ettiğim kısım portala girdin, nether'a gittin, hemen o portaldan geri dönebiliyor musun? Nether'ın içinde portal yapabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tekrar portal yapman gerekiyor diye biliyorum nether da. birde su var netherde 1 kare ilerlediginde dier worldda 8 kare ilerlemis oluyorsun (8 kismindan emin degilim ama baya bi fark vardi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Wikide yazdığı kadarını biliyorum, okudum :) O zaman A noktasından B noktasına gidebilmek için toplam 4 portal gerekiyor? Doğru mu anlamışım? Bir ara Obsidian kazayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 simdi normal dunyada ilk portali yapinca netherde ona giden portal yaratiliyor. ama sonraki portallar icin iki tarafta da yapman lazim diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar