Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Grimnax said:

Serveri bu gece 1.3 e geciriyoruz.Korumayi whitelist olarak idare edicez artik oyun ici ulasamayacaginiz icin buradan bi PM ile servera giris yetkisi isteyebilirsiniz.
Ohaaaaa super haber lan hemen ekle beni lemonhead42
Beyler otistik gibi sp oynayacağınıza bize niye katilmiyosunuz? Bizde dayanışma var. Evim yandı herkes odun verdi mesela. Ya da kale yapıldan cobble hibe ediliyor vesaire
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Grimnax said:

Serveri bu gece 1.3 e geciriyoruz.Korumayi whitelist olarak idare edicez artik oyun ici ulasamayacaginiz icin buradan bi PM ile servera giris yetkisi isteyebilirsiniz.
Ohaaaaa super haber lan hemen ekle beni lemonhead42
Beyler otistik gibi sp oynayacağınıza bize niye katilmiyosunuz? Bizde dayanışma var. Evim yandı herkes odun verdi mesela. Ya da kale yapıldan cobble hibe ediliyor vesaire

mwahah 4 kere yandi herhalde senin ev hocu adhusahd
Sosyal ağlarda paylaş

Serverdaki arkadaşlara sesleniyorum çıkartın kafanızı madenlerden bir elinize yay kılıç alın malzeme alın çıkın okyanusu keşfedin garip garip adaları keşfedin.

Ben kimle çıktım unuttum şimdi ama çok eğlenceliydi balık tuttuk kartopu savaşı yaptık falan arada gezin illa maden maden bina bina kasmaya çalışmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyunun sitesine giriyorum ama indirme linki için sayfa falan açılmıyor. Minecraft' ı orjinal olarak alabileceğimiz bir adres var mı ?

Ya da paticiğe özel bir server v.s var mı ? (Tercihim) Varsa nereden download edip, bağlanabilirim ?

Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...