Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 elemegi göznuru kalemi patilere verince bole oldu mühü. sslerde görünen kalenin sadece yarisi bi o kadar daha var arkasinda mwaha. cok pis eritmisiz dagi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 arcane said: Ben texture pack olarak Misa kullanıyorum: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=73861 Detaylı anlatım ve linklerin hepsi yukarıdaki linkte var. 64x64 olduğu için normal texture pack gibi kopyala yapıştır çalışmıyor. Özet olarak, sırasıyla: - Texture pack'i MCPatcher kullanarak yüklüyoruz. - MrMMods'u (minimap falan) Misa simplemaps grafikleriyle kuruyoruz. - Wild Grass'in içindeki dosyaları Start > %appdata% yapınca çıkan .minecraft/bin klasöründe minecraft.jar var, onun içine atıyoruz. Jar'ı winzip winrar 7zip falan açabiliyor. Yalnız bunu yaparken terrain.png dosyasını kopyalamıyoruz ki Misa'yı bozmasın. Bütün bunları yapınca hem texture pack, bem ambient occulsionlı ışıklar hem minimap hem de uzayan otlar oyuna eklenmiş oluyor. yapamadım :D mcpatcher ne, oyunun içindeki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 çok kral kilise yaptım gençler geminin arkasındaki adaya gelin bi iki dua edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 st.paticik kilisesinin son hali bide adamın evi yandı haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 GwindonSurion said: yapamadım :D mcpatcher ne, oyunun içindeki mi hayır mcpatcher ayrı bir yazılım. o isimlerin hepsi ayrı dosya, hepsinin linki o verdiğim topik linkinde var. yani 5-6 farklı dosya indirmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hamsilipilav said: st.paticik kilisesinin son hali bide adamın evi yandı haha :D ben dedim ama onun içinde şömine yapma yakarsın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ama adam azimle tekrar yapti evini 3. de somineyi dogru yapmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ahahaha hanginiz yaktı evi olmuyor texture : http://i56.tinypic.com/2qmi25t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 gwindon seninki "orjinal" oyun oldugu icin oyle bir hata aliyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü benimki de orjinal. Önceden başka birşey kurduğun için o hatayı alıyor olabilirsin. Sıfır oyuna kurmayı dene veya minecraft.jar dosyasının içeriği değiştirilmemiş halini kopyala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Grimnax said: gwindon seninki "orjinal" oyun oldugu icin oyle bir hata aliyorsun :P şimdi sizle birlikte oynamak için ne yapmak lazım? bilgim sıfır, özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 oyunu edin bi şekilde, sonra multiplayer kısmına verilen ipyi yaz serverdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 FromTheHell said: Grimnax said: gwindon seninki "orjinal" oyun oldugu icin oyle bir hata aliyorsun :P şimdi sizle birlikte oynamak için ne yapmak lazım? bilgim sıfır, özendim. gel hocam 2 rekat günah çıkarırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Loxias said: oyunu edin bi şekilde, sonra multiplayer kısmına verilen ipyi yaz serverdasın zamundadan satın alayım hemen, versiyon, update geyikleri gibi sorunlarım olursa yakanızdayım toplucana. teşenkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yok olmaz. force update e bas. yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 arcane said: Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü benimki de orjinal. Önceden başka birşey kurduğun için o hatayı alıyor olabilirsin. Sıfır oyuna kurmayı dene veya minecraft.jar dosyasının içeriği değiştirilmemiş halini kopyala. hocu iste adaminki "orjinal!!!1" oldugu icin calismiyor orjinal olmasa caliscak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 arcane said: Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü benimki de orjinal. Önceden başka birşey kurduğun için o hatayı alıyor olabilirsin. Sıfır oyuna kurmayı dene veya minecraft.jar dosyasının içeriği değiştirilmemiş halini kopyala. ben patchsiz halini bulamıyorum download'ını versene seninkinin üzerine kurim texture pack'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 grim bunu servera koysana: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=106104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 GwindonSurion said: arcane said: Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü benimki de orjinal. Önceden başka birşey kurduğun için o hatayı alıyor olabilirsin. Sıfır oyuna kurmayı dene veya minecraft.jar dosyasının içeriği değiştirilmemiş halini kopyala. ben patchsiz halini bulamıyorum download'ını versene seninkinin üzerine kurim texture pack'i benimki texture yüklenmiş halde. http://www.minecraft.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 GwindonSurion said: grim bunu servera koysana: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=106104 aha harbi çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ip verin ama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 62.75.182.122:28865 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 GwindonSurion said: grim bunu servera koysana: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=106104 hocu cok ii mod da sadece singleplayer icin o :D smpye yok malesef. ama sanirim farkli bi mod var ayni isi yapan bi bakim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kurdum ben onu, süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar