Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Ben texture pack olarak Misa kullanıyorum:

http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=73861

Detaylı anlatım ve linklerin hepsi yukarıdaki linkte var. 64x64 olduğu için normal texture pack gibi kopyala yapıştır çalışmıyor.

Özet olarak, sırasıyla:

- Texture pack'i MCPatcher kullanarak yüklüyoruz.
- MrMMods'u (minimap falan) Misa simplemaps grafikleriyle kuruyoruz.
- Wild Grass'in içindeki dosyaları Start > %appdata% yapınca çıkan .minecraft/bin klasöründe minecraft.jar var, onun içine atıyoruz. Jar'ı winzip winrar 7zip falan açabiliyor. Yalnız bunu yaparken terrain.png dosyasını kopyalamıyoruz ki Misa'yı bozmasın.

Bütün bunları yapınca hem texture pack, bem ambient occulsionlı ışıklar hem minimap hem de uzayan otlar oyuna eklenmiş oluyor.

yapamadım :D mcpatcher ne, oyunun içindeki mi
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü benimki de orjinal. Önceden başka birşey kurduğun için o hatayı alıyor olabilirsin. Sıfır oyuna kurmayı dene veya minecraft.jar dosyasının içeriği değiştirilmemiş halini kopyala.

hocu iste adaminki "orjinal!!!1" oldugu icin calismiyor orjinal olmasa caliscak :P
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü benimki de orjinal. Önceden başka birşey kurduğun için o hatayı alıyor olabilirsin. Sıfır oyuna kurmayı dene veya minecraft.jar dosyasının içeriği değiştirilmemiş halini kopyala.

ben patchsiz halini bulamıyorum download'ını versene seninkinin üzerine kurim texture pack'i
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

arcane said:

ben patchsiz halini bulamıyorum download'ını versene seninkinin üzerine kurim texture pack'i

benimki texture yüklenmiş halde.

http://www.minecraft.net/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...