NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 moonfall said: grim nerdesin minecraftimiz geldi :P bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hadi acti adam serveri nolax gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Minecraft o oyunların yarısının çoğundan iyi bir oyun hem de beta haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 para vermeden nasil oynaniyo ya bu minecraft? screenshotlardan falan aklim sasti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 çöktü gene grim senin server yetmemeye başladı bize sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok aga adam mod deniycek bugun. arasira kapatip acicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yarısından azından kötü o zaman, kendin de kabul ettin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Marty said: para vermeden nasil oynaniyo ya bu minecraft? screenshotlardan falan aklim sasti resmen bunun için geçerli mi bilmiyorum ama torrent var LEGAL* şeyler için *burada kullanıcı legal paylaşıma önem vermekte ve illegal yolları önermemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 failed to login: User not premium wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bana da bad login hatası verdi. arkadaşım minecraft developerlarıyla anlaşman mı var?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahahah ok lexias, LEGAL yollar ararim ben de. cok uzagim torrente falan ama bulurum bi sekil. google is my friend! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sizin servera nasıl girerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 78.188.91.18 ip bu. multiplayer da yapistircaksin bu ipyi bastiginda bizim serverdasin. ama suan mod yukleniyor sanirim acik degil server gelir 10 dk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 arkadaşlar minecraft serveri aldık. kurulumlar bittikten sonra 10 kişiye kadar 0 lag olacak sanırsam. açıldığında ip yi yazacağız. bekliyoruz herkesi. minecraftı nasıl satın alacağını* bilmeyenler bana pm atsın *LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hunharca bekliyorum minecraft için gelecek patch, texture gelişimi falan var mı? yani gelecek projeleri varsa ona göre almayı düşünücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 oyun betaya geceli daha 3-4 hafta oldu sanirim. daha beta olan bi oyun retail de nasil olur sen hesap et işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 biraz daha hoş görüntüler olsunn yeter bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Resmi yamalarda neler gelecek hiçbir fikrim yok ancak oyun çılgın gibi texture pack ve mod desteklediğinden hayli adam edilebiliyor. Üşenmezsem Beşiktaş maçından sonra kısa bir rehber hazırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Singleda oynarken pencere değiştirdiğimde pause ediyor kendini. Bunu kapatmanın bir yolu var mı. Oyun akşamdan sabaha geçene kadar iki dakka başka şeyle ilgilenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Klapaucius said: Singleda oynarken pencere değiştirdiğimde pause ediyor kendini. Bunu kapatmanın bir yolu var mı. Oyun akşamdan sabaha geçene kadar iki dakka başka şeyle ilgilenmek istiyorum pencereyi indirmeden once inventory i acarsan oyun devam eder zaman gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 roller coaster a booster yapıyorum ama yanındaki trene takılıp duruyor nası takılıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 62.75.182.122:28865 yeni ipmiz arkadaşlar. 10 slotumuz var. lag 0 suan 9 slot dolu suan. son 1 kişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://rapidshare.com/files/447754647/World2.rar aha garip bir kale girişimi save game'im isteyen güzelleştirip bana geri verebilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben texture pack olarak Misa kullanıyorum: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=73861 Detaylı anlatım ve linklerin hepsi yukarıdaki linkte var. 64x64 olduğu için normal texture pack gibi kopyala yapıştır çalışmıyor. Özet olarak, sırasıyla: - Texture pack'i MCPatcher kullanarak yüklüyoruz. - MrMMods'u (minimap falan) Misa simplemaps grafikleriyle kuruyoruz. - Wild Grass'in içindeki dosyaları Start > %appdata% yapınca çıkan .minecraft/bin klasöründe minecraft.jar var, onun içine atıyoruz. Jar'ı winzip winrar 7zip falan açabiliyor. Yalnız bunu yaparken terrain.png dosyasını kopyalamıyoruz ki Misa'yı bozmasın. Bütün bunları yapınca hem texture pack, bem ambient occulsionlı ışıklar hem minimap hem de uzayan otlar oyuna eklenmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 şu dağları temizlemek resmen amelelik. serverdan; http://i.imgur.com/LjYsm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar