elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 efendim şimdi yeni laptopu bugün aldım (sabancı sağolsun) daha dün mozbackup ile yedeklediğim firefox ve thunderbird ü bugün restore dediğimde not a valid backup file hatası alıyorum..hatta 2 ay önceki yedeklerimi de açamıyorum şu anda aynı hatayı veriyor, ki ben bu yedekleri 1 ay önce formattan sonra restore etmiştim mozbackupla, dosyalar bozuk olamaz yani.. firefox yine önemli değil bookmarkları falan hallederim ama thunderbird çok mühim, klasörler halinde 2 senelik maillerim var.. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bekapları notepad ile açınca manalı yazılar varsa öle yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 eski sürüm firefox/thunderbird kur öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 eski sürümleri falan denedim uğraştım baya olmadı.. garip bi şekilde sorun çözüldü ama.. laptop windows 7 home yüklü geldiydi, format atıp ultimate kurdum bu sefer mozbackup çalıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 en güzeli gmail kullanmak. backup sorunun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar