Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Son yazdığım şiiri edebiyat sayfasına ekleyemedim bari buraya yazayım. Sevgi ve Ihanet Altınlar gümüşler ziynetler arasından Ben seni seçmiştim meleğim Sevmenin tüm zorluklarının üstesinden Senin için gelmiştim Gökyüzünde çakan şimşeklerden, süzülen damlalardan Ben senin sevgini emmiştim Aşkının sıcak yağmurlarına Göğsümü, kalbimi germiştim Umutlarım vardı Ve bir tutam hayallerim Bir uçurumdan yankıya kükrerken Elimde kalan son şeydi küllerim. Yavaş yavaş aciz yüreğim Sana kavuşurken sevdiceğim Her gölgeyle bir savaş verdim Aramızdaki dağları, sevgimle deldim Sevgi çiçeklerinden buketler yapıp Gururla geçtiğin yollara serdim Sen arkamda neşeyle gülerken Bense son kararımı verdim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ve estel geri döner... =] çok güzel bir şiir olmuş estel. konunun gidişatından hiç sapmamış, bütünlüğünü korumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Okuyan yorum yapan kimse yok mu ya?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Güzel şiir tabii yani iyi yazılmış ama.... ben ısınamıyorum böyle şiirlere yani... çok iyimser, çok böyle, hüleley sevelim aşk çiçeği geliyor yani ben alışamıyorum bu tür şeye karamsar bir kişi olduğumdan ama şiir güzel kullandığın dil sade gayet, kafiyeli falan... ben ısınamadım ama sen bakma bana...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Antimodes52, 19 Ağustos 2004 03:54 tarihinde demiş ki: Güzel şiir tabii yani iyi yazılmış ama.... ben ısınamıyorum böyle şiirlere yani... çok iyimser, çok böyle, hüleley sevelim aşk çiçeği geliyor yani ben alışamıyorum bu tür şeye karamsar bir kişi olduğumdan ama şiir güzel kullandığın dil sade gayet, kafiyeli falan... ben ısınamadım ama sen bakma bana... +1[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar