Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ahahaha kaçırmışım ben o topici xeno geçmiş olsun o sitede 465i sli yapacakmışım gibi hesaplattım 618 çıktı e yeter rahatça gibi geliyo bana 460ile tabi bu power supplyların efficiency değerleri vardı ama benimki %90 yazıyodu umarım yalan değildir yarın ilk iş vatanı arıyıp eskisinin garantisinin hala geçerli olup olmadığını öğrenicem değilse sli macerası beni bekliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Hiç beklemiyodum ama garantisi hala devam ediyomuş eski kartın, gittim verdim çizgi elektroniğe, biraz daha dursun sli sevdası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yeni okudum thread i , zaten sli yapamazdin iyi olmus. molex to pcie adaptorle falan gtx460 beslemezsin, onun icin bagimsiz 12v rail lazim veya ozellikle yuksek output li bolucu lazim. psu altindan kalkabilecek olsaydi zaten 1 kablo daha olurdu. daha basit bi kart olsaydi dogruydu arkadaslarin dedigi ama fermi core lar icin gecerli degil bu. nvidia kaloriferi tekrar icat etti fermi ile. gtx280 de satilmasina benim vesile oldugum kart idi galiba, garantisinin olmasina sevindim gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aha resmen elimde patlayacaktı yani 460lardan biri şansa bak. evet senin aracılığınla almıştım ayrıca tekrar teşekkür ediyorum, satan kişi garantisini az bile yazmış normalde bitmiş olması gerekiyodu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 valla hızır gibi yetişmiş adam. bi ay sonra bu alet niye kapanıyo dediğinde çok mahcup olurdum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 başlık epic ama -Bilgisayarıma neler oluyor? +ergenlik ile birlikte salgılanan hormonlar bilgisayarınızın fiziksel ve duygusal açıdan değişmesine sebep olacaktır bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bende olsam oyle sorardim ama. alet pembe ekran vermis sdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ergenlikten.. siz memelerinin çıktığı dönemi bekleyin bir de.. giderek sertleşecek tavırları, ona da dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar