ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 takabiliyor muyuz? daha doğrusu taktım bir halta yaramadı, digiturk kartı var lig tv li. bir kaç yerde takılabildiğini okudum ama ben takınca hatalı kart tarzında bir şeyler diyor. var mı bu tarz aktraksiyonlara girmiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 pek sanmıyorum öyle bişi olacağını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mazotu shell'den alıp arayı bp'ye verebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 şöyle ki 2 alet de receiver hatta digiturk ün yeni kutuları dsmart kutuları ile aynı. kaldı ki dsmartta 191 de lig tv kanalı da var. öyle bir şey olmasaydı koymazlardı kanımca. kaldı ki googlelayınca da pek çok receiverda olduğunu yazmışlar. ufak bir modül takılarak yapılabiliyormuş. ben bilgisi olan var mı diye sormuştum, yokmuş, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sen bu kartı dsmart kutusuna taktın ya takmasanda taktı deeeerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Sorun kartta değil kart yuvasının desteklediği şifreleme yönteminde. Digiturk cryptoworks şifreleme sistemini kullanırken, yanlış bilmiyorsam dsmart irdeto sistemini kullanmakta. Sorun yuvada. Cryptoworks yuva alıp takarsan izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 takiliyor da, ayri biseye takman gerekiyo galiba soylendigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Kimsenin yuvasını bozmaya gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Takılıyo d smarta lig tv kartını kullanıyo ikisinide izliyoruz maçlarda. Bide projeksiyonla perdeye yansıtıp 5+1 e bağlıyoz bildiğin stadda gibi izliyoruz güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar