Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halucination ile ilgili teknik bir soru

LombaK_Knight

Öne çıkan mesajlar

Ortamda detector varken, Unitler Halucinationları ignore ediyor mu? Yoksa Halucination olduğu gözükmesine rağmen ateş mi ediyorlar.

Eğer ignore ediyorlarsa hangi koşullarda. Yani demek istediğim:

Ben Halicination bir Phoenix yaratıp düşmana yollarsam düşman unitleri ona saldıracaktır. Düşmanın detect eden uniti varsa gene de saldırırlar mı? Ben saldırır diye düşünüyorum. Ama 2 tehdit varken AI otomatik olarak en yakındakine ateş eder normal koşullarda. Eğer Halu olduğunu görürse yakındaki haluyu ignore edip uzaktaki gerçek uniti target eder mi? Ederse de ne kadar uzaktayken ediyor.

Yani benim standart taktiklerimden biri bolca sentry basıp ordunun önüne 6-7 halu colo ekleyip yollamak. Oyuncu farkına varıp comsat atsa bile gerçek haluları ignore edip sahtelerine ateş ettiklerini düşünüyorum.

Daha net bilgisi olan varsa ya da test etme fırsatı olan lütfen bizi aydınlatsın.
Sosyal ağlarda paylaş

normal birim olarak değerlendiriyor ai. en yakındakine ateş etmeye başlıyorlar. o yüzden diyorum sana colo yerine zealotlara falan at ağırlıklı. 2-3 colo halüsinasyon tamam süpriz durumda bozuyor terranı; ama microsu çok kolay. zealot atsan bol bol aptal edersin rakibi. gerçi o zamanda combata çoook çook iyi girmen lazım gerekir herhalde.baya bi yer kaplar zibidiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...