Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Artisanımla herşeyi elimle yapmak zorundayım. Bu yüzden macro ayarlayım dedim, açılıyor, schematiği seçiyor, ama assemble'i kendisi basmıyor. Bunu nasıl halledebilirim? /next olmadı /nextcraftingstage olmadı... Nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Komutunu bilemiycem ama ben zamaninda mouse macro programi cekmistim tailoring icin, mouseu ayarlayip yatiyordum...Ban yersin diye söylendi millet ama bisey olmadi, tailoring üstünede bi crafting daha masterladim adamlar yakalicak olsa yakalardi, mouse macro programiyla cok daha basit oluyor ama dedigim gibi ban söylentileri vardi ben oynarken...Onun disinda komutlar hakkinda pek bilgim yok kusura bakma[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar