Xoo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Arkadaslar elimde Harman Kardon avr 1600 (160) var ve Creative X-Fi Titanium ses kartim var.Optik kablo ile bagliyorum baglantida bir sorun yok fakat ne yaptiysam anfiden biturlu ses alamadim.Son dusuncem ses kartinin anfi ile uyusmazligi oldu.Ses karti 24 bit 96KHZ ile calisiyor, anfininki daha fazla oldugu icin calismiyor olabilir mi? cunku aklima baska birsey gelmiyor (anfininki 192khz diye biliyorum ama emin degilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 çok acayip ekran kartının hdmi'ından ses aktarınca anfiye çalışıyor, optik bağlayınca ses alamadım ama bi fikri olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 kabloyu değiş. bu tip salak sorunlar genelde en basit şekilde çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Birde optik çıkış alırken bunu ses kartından özel olarak ayarlamak gerekmiyor mu? Benim eski audigy de öyleydi diye hatırlıyorum. Yoksa herzaman açık mı optik kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kullanilan programda spdif/toslink aktif olmali output olarak. onun disinda avr giris yapilan sesi anlayip ona gore decoder sececektir zaten kendiliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar